Reklama

Reklama

Legenda o Červeném draku

  • Hongkong Hung Hei Kwun: Siu Lam ng zou (více)

Obsahy(1)

Jeho žena byla zavražděna a společně s ní celá vesnice krutými Manchuovými vojáky. Přežil pouze bojovník Kwun (Jet Li) se svým synem Tingem. Vydávají se na cestu pomsty. Sedm let hledali otec se synem při cestě napříč celou starověkou Čínou příležitost k odplatě. Zůstávali ale vždy jeden krok za smrtící armádou, až do doby, kdy se Kwun setkává s bohatým mecenášem a pěti mladými shaolinskými mistry v jeho službách. Na jejich kůži je vytetována mapa vedoucí k bájnému pokladu, po které ale prahnou také Manchuovi vojáci. Otec a syn se spojí s mistry Shaolinu v boji na život a na smrt. Připravte se na starověké souboje bojových umění se světovými bojovníky a mistry mistrů! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Akčný? historický? drama? romantický? Nepodarená komédia, šmrncnutá kung-fu, ktorú som odpozerala len preto, lebo som musela byť celú noc hore. Tento film mi veľmi pripomínal komédie z bývalého ZSSR. Hlavný hrdina kope hlavného záporáka do zadku a tomu sa z neho práši. Strašná srandááááááááááááááááááááááááááááááá. Odpad.

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

Já tedy nevím, ale je to taková HK klasika, od které nelze nic moc čekat. Pravda, rok vzniku trochu zarazí, ale vzhledem k tomu, že jsem viděla Od kolébky ke hrobu nebo jak se to...a potom The master...a taky War...ne, tohle je vlastně vynikající film. Docela vyni...docela dobrý...slušný...souboje ujdou...k čertu, proč jsem tomu dala tolik hvězdiček, když je to taková pitomina?...aha. To tlusté dítě hraje výborně...

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Neodvazim se hodnotit, pac jsem to videl v knajpe, ale to nasrane dite je neco uzasnyho.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama