Reklama

Reklama

Láska a poesie

  • USA Bumping Into Broadway

Recenze (4)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Harold je natolik úspěšný broadwayský scénárista, že mu první polovinu filmu trvá dostat se ven z domu, kde dluží nájem. Později se zase snaží dostat do divadla a prosadit v něm svou hru, ovšem ředitel Snub Pollard je neoblomný. Nakonec se Harold dostane na jakýsi nóbl večírek s ruletou, který skončí policejní razií a samozřejmě skvělou honičkou. Do toho nějaká ta romance s neúspěšnou herečkou Bebe Danielsovou a o zábavu je postaráno. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Zapálit si cigaretku na nárazníku jedoucího automobilu je pro Harolda denním chlebem stejně jako každodenní nevšední zážitky. Láska a poesie není výjimkou; lásky je tu sice poskromnu, zato poesií to jen hýří - obzvlášť při té policejní razii. ()

Reklama

Scevola 

všechny recenze uživatele

"Klasicke grotesky" tohto obdobia, ale na rozdiel Chaplinoviek to Lloydovi ovela viacej verim. Samozrejme najlepsia cast bola policajna razia na konci filmu :) 7/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ťažký to život v šoubiznise. Teda pokiaľ nemáte v každom vrecku ruličku stodolároviek. Náš Harold má k takto štedrému ohozu teda ďaleko. Podobne aj jeho sličná susedka Bebe. Ale ako to v rozprávkach ( a v nemých slapstick komédiách ) býva, všetko sa na dobré obráti ( po všetkej tej fyzickej námahe a potu ). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama