Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frenchy (Jean-Claude Van Damme) ztvárňuje roli taxikáře, bývalého člena 101. vzdušné jednotky "Křičících Orlů", žijícího někde v jihovýchodní Asii, který je pohroužen do své minulosti. Náhodou se jeho životní cesty střetnou se Sofií (Claudia Bassols), se ženou, která žije úžasný a tajuplný život. Běh okolností ho zasadí do nemilé situace, není jediný, kdo se uchází o Sofii. Proto se musí vypořádat s jejím nepříjemným nápadníkem Solim (Adam Karst) o její náklonnost. Frenchyho svět je náhle vzhůru nohama. Zničený a zoufalý, požádá o pomoc svého nejlepšího přítele, kapitána Bobbyho Jacksona (Josef Cannon), který s Franchym stál dříve bok po boku, na mnoha oficiálních i neoficiálních misích. Pouto mezi těmito muži je nezdolné, jsou přáteli na život a na smrt. Franchy je kmotrem Bobbyho unesené dcery Shelby (Shelby Nicole Canon). Franchy se cítí zodpovědným za to, že byl Bobby v minulosti zmrzačen. Plukovník Luther Banks (John Milton), tvrdý chlap a velitel jednotky, nabídne Franchymu a jeho mužům bezmeznou oddanost a své cenné zkušenosti. Dohromady se dají na Orlí stezku, která je může osvobodit od duševního vězení, ve kterém se všichni nenadále ocitli. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak uz to bude 14 rokov od natocenia. Tak nárocnu postprodukciu nemaju ani pokracovania Avatara alebo legendarny dokument FUKAFUTOKYU.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Idée_fixe

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Takže film měl první premiéru v roce 2010 v Cannes pan v roce 2014 v Číně a teď 1. ledna 2022 má jít do USA. Tam už mu to snad někdo koupí...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Která normální stremovací platforma, by chtěla koupit film, který je opředený tolika tajemstvími, že existence tohoto filmu, je mezi realitou a fikcí.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No nemyslím si, že to bude až o tolik horší, než ty sračky co tam v současnosti vychází 😊

Příspěvek byl smazán administrátorem.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Alebo prava odkupi Robert Rodriguez a zamkne film do casove schranky, ktora sa otvori o 100 rokov... pockat, to tu uz bolo :D tak nic :D

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nevieme jake je produkcne zakulisie. Mozno to chce jeden z producentov silou maocou dostat do kin a mozno im Netflix ani nikto iny neponukol dost na to, aby sa im to zaplatilo. Alebo im chybaju prachy na dokoncenie filmu a nikto im ich nechce dat. Tento film uvidime az po Van Dammovej smrti a mozno aj az po nasej. :))

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Podla poslednych informacii bude mat film premieru pri dvadsiatom vyroci Van Dammeovej smrti.

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

tvl, další změna názvu posunuté datum opět... Co se s tím děje????

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Hledám průběžně všude možně po netu a nikde nic, obávám se že to nenajde nikdo dokud to oficiálně někde nevyleze. Jen mi vrtá hlavou proč jcvd když mu to zamítli na fesťáku a ani to nezkusil dát rovnou na dvd proč tevyužije teď velké popularity Online streamovacích služeb a neprodá to třeba Netflixu nebo kamkoliv jinam? 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Baroque

V tom případě se tobě a i jemu, musím omluvit, nemyslel sem to nijak urážlivě proti Bulharům. Ono se dost často tady hodnotilo podle Bulharských kino ripů, který nebyli v dobré kvalitě, ale to mně neomlouvá. Bohužel v době, kdy sem to psal, tak......sem se držel špatné skupiny lidí a to mělo na mně prostě vliv. Takže se tedy upřímně omlouvám. 

Uživatel Baroque smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

To jsem určitě viděl. Pamatuju si to podle parého. Asi už to pár let bude, ale asi to úplně nesehnatelné nebylo. Proč se nezeptás i sttobarta kde to viděl? Nezacházej zase tolik do detailu. Zase nejsem dement abych hodnotil něco tak provařenyho jako tohle o čemž ví každej že to zaručeně nikde k vidění nebylo, takže klídek :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ha, ty vole, teď na to koukám a i kolega Wáca ohodnotil Road to Hell. Tak vysvětluj, Milane:))))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak stačí se podívat třeba na hodnocení filmu Road to Hell od Alberta Pyuna, kterej je nesehnatelnej a běžel jen na festivalu v USA tuším. A i tak ho nějaký borci hodnotí.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Je to veľmi dobrý akčný film so Jean-Claude Van Dammom. Má dosť dobrý príbeh o ničom. Objektívna kvalita filmu- 100%, film sa páči mne na 0%.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama