Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Presne v dvadsiatej siedmej minúte som toho napuchnutého Seagala s tou jeho šabličkou poslal do hliny. Môj voľný čas je príliš vzácny na to, aby som ho premrhal škúlením na podobné nezmysly. Jednu hviezdu dávam v dobrej viere, dúfajúc, že sa to za istých okolností a s vypätím všetkých síl dá dopozerať do konca. ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal sa po ekologických kampaniach dal na niečo iné. Podľa jeho názoru totiž ľudia konzumujú veľké, priam obrovské množstvo liekov na spanie, ktoré je časom určite časom zdravotne škodlivé. Steven sa preto rozhodol rozbehnúť kampaň na zdravý spánok prostredníctvom svojich filmov. Evidentným nositeľom tejto myšlienky je aj AtD, keďže na diváka účinkuje lepšie ako balenie akýchkoľvek sedatív. Osobne som pri tomto filme zaspal tri krát, za čo Stevenovi úprimné ďakujem. 10% ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Upíři nebo zombie, Seagal a mačeta, Crudo a noc. Dalo by se říci, že Richard Crudo natočil perfektní postkatastrofické sci-fi a Steven Seagal si konečně zahrál v životní roli...ano dalo, jenže to má háček, film se jmenuje Poslední noc a bohužel se opravdu celý odehrává v noci. Výkony všech herců a celého štábu jsou uchvacující, škoda že to nevidíte. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

He, zajímavé po čase vidět zase Stevena. Všichni povídají, že je to velká koule, co hraje v samých sračkách, tak sem si ten film schválně i dokoukal, i když od začátku bylo jasný, že by se dal čas strávit rozumněji. Hned první překvapení: Vono to bude něco alá zoombie filmy. Ty už v poslední době moc nemusim, protože je to furt jedno a to samí. Jenomže tohle není typický zoombie film, tady ti protivníci jsou i krapet rozumní, a hlavně to nejsou nemrtví, takže plus. Další zjištění: Steven ve filmu ani zdaleka nehraje hlavní roli. Jen je to ten drsoň, co vždycky párkrát všihne mečem a všichni jsou na půlku. Ani nějaká snaha o dynamiku bojových scén tu moc nebyla. Prostě jen vidíte, jak někdo něčím švihne, a je to. "Úžasná" choreografie ;-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase sa až prehnane venujem shitovým nízkorozpočtovým filmom. Mám akési divné odpadové obdobie. Takže keď sa ku mne dostal snímok "Proti temnote", v ktorom stvárnil hlavnú úlohu starý, pomalý, obtlstlý Steven Seagal a natáčalo sa to niekde v Rumunsku, tak som si to hneď pozrel. Reku to bude poriadna chujovina. A veru aj bola. Stotridsať kilový Seagal bol ako lovec infikovaných zombie upírov mierne povedané komický. Celkovo to pôsobí lacno, nudne a hlúpo. * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama