Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný horor so Stevenom Seagalom. Má veľmi jednoduchý príbeh, ktorý moc nezaujme, aj po logickej stránke na tom nie je moc dobre, ale má jednu výhodu a tou je, že sa skoro stále niečo deje, takže film ujde pomerne rýchlo. Ako už bolo spomínané, film sa nesmie brať ako seagalovka, pretože vtedy určite sklame, jednoducho je to film, v ktorom hrá aj Seagal. Akcie je tu pomerne dosť a je aj celkom dobrá. Skoro vždy, ked´ sú v obraze lovci vedení Seagalom, tak dôjde k akcii. Síce tu svoje bojové umenie ani moc nepredvedie, ale tu mi to moc neprekáža, pretože podľa mňa by vyzeralo zvláštne používať bojové umenie na tento typ protivníkov. Väčšinou ich likviduje svojou katanou alebo ručne na minimum dotykov a ani to moc nekazí strih. Síce sa stále ešte nájde aj rýchly strih, ale je v norme. Som rád, že Seagal ešte stále vie bez problémov kopnúť protivníka. A ja sa budem radšej pozerať na kratšiu akciu od Seagala ako na dlhý súboj jeho dabléra. V tomto filme ho v akcii našťastie vôbec nepoužije. A samozrejme musím pochváliť jeho partnera, ktorý tiež zneškodní mnohých protivníkov zaujímavými spôsobmi. Určite veľkou nevýhodou tohto filmu je nízky rozpočet, kvôli ktorému sa prakticky celý film odohráva v nezaujímavých interiéroch jednej budovy a pôsobia dosť lacno. A tiež musím vyjadriť veľkú kritiku režisérovi, ktorý sa za každú cenu snažil dať do každého záberu nejakú mŕtvolu, časť tela alebo aspoń rozliatu krv. Dúfam, že už žiadny film nenatočí. Takže ked´ to zhrniem, Posledná noc je film, v ktorom je skoro všetko zle. Má nekvalitný príbeh, ktorého už len samotná podstata nemá žiadnu logiku, mizernú réžiu, nezaujímavé prostredie, priemerných hercov a dialógy, ale ja som sa na tento film pozeral iba kvôli Seagalovi a akcii a po tejto stránke som spokojný. Preto tento film neodporúčam neutrálnym divákom, pretože tých tu nemá čo zaujať, ale mali by si ho pozrieť fanúšikovia Seagala a tohto typu akcie. Dúfam, že už bude točiť len akčné filmy a nech zbytočne nemrhá svoj potenciál na takéto filmy. 58% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná konina který je jen o krapet lepší než horory typu Twilight, i když není zrovna spravedlivé to srovnávat musím do toho shitu píchnout. Poslední noc se snaží být cool vybíjená ale bohužel selhává na všem možném, ať už jsou upíří masky které vypadaly fakt divně. Až po strašlivou hudbu až po herce. Ne že bych čekal že Seagal bude hrát nějak dobře ale chtěl jsem ho vidět v hororu ale moc to zrovna nevyšlo. Navíc nehraje hlavní roli takže spíše film prodává svým jménem protože pochybuju že by jinak něco vydělal. Navíc Bennettová je tak neskutečně otravná herečka že každá její scéna mě ubíjela. Ale i přes ty negativa který jsem tu napsal musím dát aspoň 2*, přeci jen viděl jsem horší upířiny. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa nam Seagalosaurus Rex rozhodol, ze si natoci svojho vlastneho Bladea a mne sa chce z toho blejt. Najväcsim podfuckom je, ze tu Seagal hra tak maximalne 30 minut. Väcsinu casu sledujeme bandu kokotov, ktory sa poflakuju po opustenej nemocnici a spravaju sa ako kokoti. Seagal sa raz za cas objavi, parkrat svihne mecom v spomalenom zabere, ktory je napriek tomu uplne neprehladne zostrihany a na zemi ostane lezat par bezdomovcov nalicenych ako zombie alebo upiri? Proste maju penu u huby a chcu vsetkych zozrat vratane Seagala. Cele to nedava ziadny zmysel. Akcia je neprehladna. Akurat tam je kopa krvi a sem tam nejaka ta nechutnost. Vysledkom je odpad, ktory sa bez pretacania neda dopozerat. Jediny, kto si zasluzi obdiv je Jiri Stepnicka. Kvalitny a renomovany herec a napriek tomu ma stale guraz na to, aby nadaboval taketo megasracky s vaznym tonom v hlase. 0/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cokoliv se poslední dobou natočí v Rumunsku, tak za moc nestojí. Nevím jestli je to tím, že si tohle prostředí vybírají jen amatérští režiséři bez špetky představivosti a kreativity, nebo je tahle země prostě doopravdy zakletá. Přitom místní prostředí nabízí tolik možností jak uspokojit i náročného diváka, ale většinou se dočkáme jen dalšího zklamání. Až na několik světlejších okamžiků se po celou dobu budeme docela nudit. Je to hlavně zapříčiněno i tím, že akční scény jsou udělány zřejmě pro diváky mladších patnácti let, kteří ještě věří na superhrdiny. Ti odrostlejší už mají podobných vrtochů dost. V akčním hororu má být k vidění pořádná akce, atmosféra musí jiskřit a krev stříkat na všechny strany a ne se dívat na nevydařenou parodii na zombii filmy s tlupou superrychlých a velice inteligentních stvůr, jejich make up za moc nestojí a stupidní chování všech postav. Pro mne osobně je tenhle film dost velkým zklamáním. Je to jen obyčejné podprůměrné béčko, které stačí vidět jen jednou. Slabé 2* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nechtěla jsem si nechat ujít Stevena Seagala v hororu, ale radši jsem to měla udělat. Myslela jsem si, že půjde o akční horor, ale dostavilo se pouze zklamání a vztek nad promarněným časem. Viděla jsem nepříliš originální zápletku. Záhadná epidemie promění nic netušící obyvatele v krvelačné bestie. Takže, žádné překvapení pod sluncem se nekonalo. Takových filmů už bylo natočeno více než dost. Na jejich spočítání by mi nestačily prsty na obou rukách. Tenhle zapadne mezi ně a ani po něm neštěkne pes. Pokud si chcete udělat další zářez na Seagalově filmografii, tak směle do něho. Ale já jsem vás varovala. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama