Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

AliceJackie odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film by v klidu mohl dostat titul Nejhorší pokračovaní prvního dílu v dějinách lidstva... vlastně ani ne tak pokračování. Kdyby to bylo pokračování, tři kamarádi z dětství by nejspíše zažívali nějaké další společné dobrodružství, ale vzhledem k jinému obsazení herců do filmu a velmi podobného scénáře je to spíše hodně nepovedený remake a určitě největší zklamání roku 2009. Kvalita filmu 0%. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

"Ideální" film na nedělní odpoledne po noční (a před noční), člověk je ještě zblblej a sotva se probudí a zapne telku, už tam zase dávají nějakou blbost, tudíž se do tý blbosti nemusim ani stylizovat, ale krásně to sedne...sice se mozek během sledování toho začne probouzet a hned vyšle signál, že je to pitomost, ale o tom neni sporu, kravina to je děsná, ale jak známo, někdy si musí i inteligent pustit nějakou debilitu, aby z tý inteligence totálně nezblbnul. Prostě když se s tim člověk smíří a uvědomí si, že čumí na idiotskej film, může si ho pak v klidu i užít. Nejvíc mě na tom pobavilo to, jak ti hrdinové - ti dva kloučci a ty dvě pipky byly vymydlený, ačkoli žili někde v lese, prostě děsná prdel, vyjít umytej a nalíčenej a upravenej z traileru a hrát v lese, jako by se hrálo v nějakym klubu nebo na plese. Trapný ale byly ty digitální veverky, zvláště při "společných" scénách herců a těch digitálů bylo vidět, jak herečka čumí do blba, tam kde má být jako ta veverka. Ale jak říkám, po noční si člověk taky potřebuje na chvíli oddechnout, takže na jedno použití to de. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

No měla to bejt komedie, to jsem poznal. Jenže já se nebavil. Sice mě film nenaštval ani nezkazil náladu (jak to u mě většinou s takhle bídně hodnocenými filmy bývá), ale velmi nudil a hlavně pět minut po skončení filmu vůbec nedokážu říct, jak to dopadlo. Na filmu je navíc vidět, jak strašně levnej byl. ()

PetrGadi 

všechny recenze uživatele

Nevím, do jaké míry měly být postavy idioti a kde začíná idiocie scénáristy. V raftu je díra, takže do něj teče voda??? Raft se blíží k vodopádu, takže je nutné přestat pádlovat a začít vylévat vodu? Možná měla být ve filmu původně pramice:o)) Já vím, je to pitomý sequel, který je určený pro dvd, ale i tak. A "zápletka"? Lepší bych vymyslel během 5 minut. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tady se to veze na předchozím snímku. Je to zcela stejné a přeci odlišné. Jiní herci, jiný důvod brodit se divočinou, opět burani, opět legrace, která však tentokrát značně povadla. Kdepak, tohle vzniknout vůbec nemuselo. Nejhorší to není, ale když se kopíruje předchozí díl, nevím, co by diváka mělo zaujmout. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • V jedné chvíli, kdy hrdinové sjíždí řeku na raftu, míjejí zátočiny, kde jsou o skály opřené tři kmeny stromů. Poté bojují s peřeji, avšak o několik okamžiků později opět projíždějí okolo snadno identifikovatelného místa s trojicí kmenů. (Skarface)
  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Wellingtonu a také na Novém Zélandu. (Skarface)

Reklama

Reklama