Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

peiton

všechny recenze uživatele

Mám dosť!Viem,že sú medzi nami všelijakí týpci,ale čoho je veľa,toho je príliš.Neverím vlastným očiam,o to viac,že problematika neporiadku sa jedná prevažne/väčšinou ženského pohlavia.A to je u mňa neprípustné!Dvojica expertiek na hygienu a ich team to má ťažké.Som príliš trúfalá ked poviem len toľko,že by som tých obyvateľov bila hlava-nehlava..?!Myslím,že nie!!To kde sme,aby som mala tú ,,česť"sa deliť o svoju spáľnu s hlodavcami,hmyzom a s ktoviečím ešte..Brrr. ()

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

Reklama

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě odporné nesympatické staré rašple v hlavní roli. Jedna má delší nehty, než ta druhá. Hlavní nástroj na uklízení jsou gumové rukavice s mega ozdobou, celou z peří a kamínky. Jejich nepřítel 30 let neuklízený bordel, fekálie, bakterie salmonely a dalšího ultra svinstva. To vše vysílané na Prima Love v poledne k obědu. Dobrou chuť. btw. scénka, kde blonďatá tlustá rašple setře prstem z dvou let nemytého hajzlu zaschlé hovno s pubickým ochlupením, ta byla mega.. škoda, že si ten prst neolízla, teprve pak by to dovedla k dokonalosti. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

A mně se ten pořad líbí :-) Kolika lidem udělaly z chlíva domov - mám z toho pokaždý radost - ať třeba dětinskou. Ty dvě mě baví a často rozesmějou, dostanu tipy, jak vycídit i věci, které se zdály být zaprasené forever a hlavně : mám doma fakt jako že hodně uklizeno. A to by se jeden nedozvěděl, kdyby neviděl ta čuňata .... :-)))) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama