Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (179)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Veřejně přiznávám, že jsem se na film dodívala do konce a dokonce i u něj brečela smíchy.

plakát

Vynálezce (2023) odpad!

Asi mě šálí zrak… 76% pro tento film?! Dnes jsme na něm byli se školou v kině. Moje děti ze třídy to ohodnotily jako nejhorší film, na kterém jsme společně byli. A já s nimi naprosto souhlasím. Pro koho tato tvorba byla určena? Na děti z MŠ určitě necílili - pitva 30 mrtvol a hledání duše pro ně není. Pro ZŠ je to moc infantilní. A ze společné diskuze ve sborovně jsem našla jen jednoho nadšeného člověka a to byla kolegyně výtvarkářka. Jako dospěláky nás film zklamal. Začátek vypadal ještě slibně, pak už to bylo jen čím dál více ulítlejší…

plakát

Lesk Dubaje (2022) (pořad) 

“Ty nevíš kdo jsem?! Tak si mě vygoogli.” … takže asi tak. Reality show z jiné planety, ne-li jiné galaxie. Ukázka pravých nefalšovaných arogantních snobů, rozmazlené fifleny a pána, co si o sobě myslí, že je princ…

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Je to pohádka, a pohádky bývají určené pro děti. Mé dceři se tato pohádka moc líbí a písničky si soustavně prozpěvuje. Dcera chodí do školky… Já jako matka už to vidím trochu jinak. Nejvíc mi vadí Gott mluvící slovensky, stejně tak jako když v telce pustí Perinbabu česky. Je to otázka zvyku no. Myšlenka pohádky je pěkná. Momentálně má v hodnocení jen 12%. Zajímalo by mě, jaký by byl výsledek, pokud by měly hodnotit pouze děti.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Z českých vánočních filmů z poslední doby je tento pro mě nejkoukatelnější. Díky Kaiserovi a Lábusovi jsem se i od srdce opravdu zasmála. Lásku nebeskou jsem zatím neviděla, tak nemám s čím srovnávat.  Film se mi prostě líbil a hotovo 😁.

plakát

Makléři z Orange County (2022) (pořad) 

Amerika je země neomezených možností…. Což tahle reality show opravdu dokazuje. Je pro mě zarážející, že matky, co rodily v 17 letech a žily v chudých poměrech, dokáží najednou prodávat domy v hodnotě několika milionu dolarů. Navíc, když se během soustavných malicherných konfliktů projevují,  jako by neuměly do 100 napočítat. Těšila jsem se na ukázky realit z jiné části světa. Místo toho sleduji slet vytuněných slepic, jejichž diskuze jsou na úrovni holčičích hádek na základní škole. Trochu jsem vkládala naděje do mužské části realiťáků… to jsem se velice zklamala. S nimi ty pomluvy a dramata nabírají ještě větších rozměrů.

plakát

Za vším hledej ženu (2022) 

Začátek filmu mi nepřišel vůbec špatný. Pak jsem ale pochopila, do jaké role byl obsazen Marek Vašut. Osobně proti němu nic nemám, ale jak tady již někdo jednou psal… Vašut hraje zase Vašuta… z Románu pro ženy, tentokrát ale o mnoho let později. Nějak jsem to nezkousla a po 22 minutách vypínám.

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Ač dávno nejsem dítě, film jsem si užila. Je to taková střeštěná akční podívaná.

plakát

Neviditelná štěňátka (2022) (seriál) 

Povedený dětský seriál. Dobrá zápletka, roztomilá štěňata, solidní herecké výkony. Dcera ho během nemoci stihla shlédnout dokonce dvakrát.