Reklama

Reklama

Šokující příběhy

(seriál)
  • Česko Můj šokující příběh (více)
Velká Británie, 2006, 50 min

Obsahy(1)

Co všechno se dá léčit, s čím je možné žít? Příběhy lidí, kterým věda pomáhá žít s jejich anomáliemi. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

lskala 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem neviděl všechny díly, ale ty co jsem viděl stáli za to. Viděl jsem toho chlápka z Portugalska, který měl na obličeji obří nádor, objížděli s ním doktory po půlce Evropy, sehnali doktora, který mu pomůže a operativně odstraní většinu tkáně. Všechno to vypadalo nadějně a ten MAGOR to těsně před zákrokem odřekne, že už je takhle zvyknutý a že už je starej ... A to nebyl sám - ten s těma nohama co mu koukali z břicha ven, byl to samý! Prý se se svým "bratrem" nedokáže rozloučit... Tak co tam leze!!! 75% - 4**** ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to taková doktorská misie do zemí třetího světa. Nelíbí se mi, jak stále v dokumentu opakují ty samé záběry a slova znovu a znovu. Ano, osudy těch lidí jsou strašné a budí soucit, ale není třeba z toho dělat brutální show pro bílé seveřany. Dokument sice pojednává o důležitých věcech, které je třeba lidem ukázat, ale tento způsob se mi zdá trochu nešťastný. 40% = 2/5 ()

Reklama

kisha 

všechny recenze uživatele

Příběh o čínské "megaženě" skutečně interesantní, neobvyklý, smutný a možná i splňuje definici "šokující", ale zpracování pořadu je špatné. Stopáž předlouhá na to, že jde v podstatě o neustálé opakování pár informací o jejím osudu. A nakonec jsem se ani nedozvěděla, jak to s Dafen dopadne, no kde sme... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Příliš morbidní... Připadala jsem si při sledování kousků dvou částí dokumentu jako voayeur, jako čumil u vážné automobilové nehody, což vyloženě nesnáším. Ano, někteří lidé mají strašlivá postižení a nelze se tvářit, že neexistují - potřebují kvalifikovanou pomoc, nikoliv fascinované čumily. 31% - čistě za možnost, že si ti všemožně deformovaní ubožáci s tragickými osudy přišli díky natáčení na slušné peníze, že jim to třeba nějak pomohlo. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama