Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Castle s Beckettovou vyšetřují smrt ženy, v jejímž bytě se nalezlo DVD s tajemným vzkazem. Každý, kdo si ho pustí, prý do tří dnů zemře... (TV Prima)

Recenze (2)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Look at what she was researching here. "How to keep away evil", "How to ward off evil spirits." A book on urban legends. Over by the door, horseshoes. I clocked two Indian wood chimes, there and there. These are things used to ward off evil spirits. Like Perlmutter. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nejhorší je prý smrt z vyděšení…“ Máme tu epizodu ala Kruh – mrtvá ve svém zamčeném bytě, děsivé DVD, ve kterém vám na konci řeknou, že do tří dnů zemřete – Castle po jeho zhlédnutí tomu sám věří – dokonce volá pro radu samotnému Wesu Cravenovi – no ostatní z týmu si z něj dělají prdel (hlavně samotná Kate – Ryan a Espo si ale DVD bojí pustit…). Nicméně se objeví další oběť a zjistí se, že oba mrtvé spojuje dávný případ sériového vraha, porota u soudu – takže co když za vším nejsou duchové ale…Ale jo, docela jsem se u toho i bavil. Ten konec byl sice lehce přitažený za vlasy, nicméně příjemná změna… ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama