foto

Brad William Henke

  • nar. 10.4.1966 (51 let)
    Columbus, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bright
2016 Pee-wee's Big Holiday
Rozpolcený
The Tank
2015 Pure Love
2014 Velký draft
Železná srdce
2013 jOBS
Zmrzlá zem
2012 I Am Not a Hipster
Zasažen bleskem
2011 Blissovy trampoty
Magické údolí
2010 Space Between, The
2009 One Way to Valhalla
Star Trek
2008 Around June
Short Term 12
Zalknutí
2006 Hollywoodland
Sherrybaby
Uneseni
World Trade Center
2005 Já a Ty a všichni ostatní
Její případ
Láska na inzerát
Markings
Moguls, The
Zodiak
2004 Zabiji Nixona
2003 Předmět lásky
2000 60 sekund
1999 Dill Scallion
Třinácté patro
1998 Sugar: The Fall of the West
1997 Desert's Edge (TV film)
1996 Fanatik
Mr. Wrong
Space Jam

TV seriály

2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (E10)
The Roll Over (E08)
Lieutenant Bernhardt (E07)
další epizody (6)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (13)
2014 Legenda (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
The Acorn (S02E04)
Yankee (S02E01)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Scared to Death (S05E17)
Longmire (TV seriál)
Death Came in Like Thunder (S02E03)
The Bridge (TV seriál)
ID (S01E06)
2011 Grimm (TV seriál)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
LA X I (S06E01)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Někdo to rád ledové (S05E13)
další epizody (5)
2007 October Road (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Circle of Friends (S01E07)
Love American Style (S01E05)
Let's Give the Boy a Hand (S01E04)
další epizody (4)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Going to California (TV seriál)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace