Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Castle s Beckettovou vyšetřují smrt ženy, v jejímž bytě se nalezlo DVD s tajemným vzkazem. Každý, kdo si ho pustí, prý do tří dnů zemře... (TV Prima)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nejhorší je prý smrt z vyděšení…“ Máme tu epizodu ala Kruh – mrtvá ve svém zamčeném bytě, děsivé DVD, ve kterém vám na konci řeknou, že do tří dnů zemřete – Castle po jeho zhlédnutí tomu sám věří – dokonce volá pro radu samotnému Wesu Cravenovi – no ostatní z týmu si z něj dělají prdel (hlavně samotná Kate – Ryan a Espo si ale DVD bojí pustit…). Nicméně se objeví další oběť a zjistí se, že oba mrtvé spojuje dávný případ sériového vraha, porota u soudu – takže co když za vším nejsou duchové ale…Ale jo, docela jsem se u toho i bavil. Ten konec byl sice lehce přitažený za vlasy, nicméně příjemná změna… ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Look at what she was researching here. "How to keep away evil", "How to ward off evil spirits." A book on urban legends. Over by the door, horseshoes. I clocked two Indian wood chimes, there and there. These are things used to ward off evil spirits. Like Perlmutter. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama