Reklama

Reklama

Když pomáhá Pete kamarádovi s oblékáním obleku středoškolského maskota, změní se v neskutečného chlapíka a stane se celebritou. Nikdo ale neví, že v kostýmu je Pete. Každý chce znát pravou identitu Kuřete a Pete se musí rozhodnout, jestli už nastal čas přiznat, že ten muž za zobákem je on. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Keby bol nejaký nezamestnaný matematik , poprosil by som ho , aby vyňuchal vzorec , ktorým tí Američania robia svoje teenkomédie. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Typický film o středoškolákovi, který se stane z neznámého a nudného, slavným maskotem basketballového týmu. Překvapivě jsou místa ve snímku pěkná, a herci taky nejsou špatní. Velmi povedený snímek z Disney Channelu. Tedy pro mě aspoň... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších "kravin", které jsem za poslední léta pro děti viděl. Nedoporučuji dětem starším šesti let, poněvadž i jim by tento snímek mohl připadat naprosto dementní. Ale určitě aspoň ta 1* za snahu uspokojit tříleté děti.. 2/10 = 20% ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Klasický film pro mladší publikum s ponaučením. Průměr, ale "průměrné" 3* nemůžu dát kvůli věčnému kvokání (doslova) maskotů. Méně je více. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Premiéra filmu dosáhla sledovanosti 4,1 milionů diváků. Film se tak stal třetím snímkem z Disney Channel, který v posledních třech letech nedosáhl sledovanosti 5 milionů. (ManOfPhoenix)
  • Jedná se o první Disney Channel film, který byl uveden ve Velké Británii. (ManOfPhoenix)
  • V originále hovoří Pete (Jason Dolley) o tom, proč si "Lone Ranger" nesundá masku. V českém dabingu však říká, proč si "Batman" nesundá masku. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama