foto

Josie Loren

  • nar. 19.3.1987 (30 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Josie Loren je americká herečka kubánského původu a vlastním jménem se jmenuje Josie Lopez. Narodila se 19. března 1987 Miami na Floridě. Studovala na UCLA, kde patřila mezi roztleskávačky. Odešla na vysokou New World School of the Arts, kde studovala herectví a hudební divadlo.

K herectví se dostala poprvé v seriálu VERONICA MARS. Poté se ukázala ještě v několika seriálech v menších rolích. K vidění byla v HANNAH MONTANA, MEDIUM nebo DRAKE AND JOSH.

V roce 2009 přišla nabídka od filmu. Ukázala se v roli roztleskávačky v komedii ZNOVU 17. Ten samý rok vytvořila televize ABC seriál MAKE IT OR BREAK IT, kde dostala Josie hlavní roli. Hraje tady Kaylie Cruz, mladou a nadějnou gymnastku. V roce 2010 dostala epizodní role v seriálech CASTLE a NCIS.

V roce 2010 byla zvolena mezi 12 nejvíc sexy nezadaných celebrit podle časopisu OK! Navštěvuje Univerzitu v Los Angeles. Byla nominována na Teen Choice Awards. Její dobrou kamarádkou je Nastia Liukin – olympijská gymnastka. Josie dělala gymnastiku jako malá, ale sama říká, že byla dobrá jen v prostných.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

2015 Online Daters: The Date (TV seriál)
2014 Everlast
Honor Student (TV film)
Mladí a hladoví (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Našrot
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Univerzitní šampion (S03E21)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
Maskot Pete (TV film)
V těle boubelky (TV seriál)
Znovu 17
2008 Mentalista (TV seriál)
This Is Not a Test
2007 Cory in the House (TV seriál)
Christmas in Paradise (TV film)
Pearsonovi (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace