Reklama

Reklama

Kylie X 2008

(koncert)
  • Velká Británie Kylie X 2008: Live at the 02 Arena
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2008, 53 min (Special Edition: 129 min)

Kamera:

John Mathieson

Hrají:

Kylie Minogue

Obsahy(1)

Neoddiskutovatelná královna popu Kylie se triumfálně vrátila a při svém evropském turné nadchla fanoušky v londýnské O2 Aréně, která má kapacitu 23 000 návštěvníků. Na koncertě zazněly nejen zpěvaččiny klasické hity, ale i nové písně z jejího alba X. V perfektně připravené elektrizující show Kylie znovu dokázala, že po dvaceti letech v branži přesně ví, co si její publikum přeje. Uslyšíte nejen Can´t Get You Out Of My Head, Spinning Around a další slavné písničky, ale i její první velký hit I Should Be So Lucky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi jeden z nejslabějších koncertů mojí "životní lásky" :) Podium (jak už někdo tady psal) je opravdu velmi nešťastně vyřešeno, působí zbytečně obrovsky, a vše na něm minimalisticky. Sama Kylie se mi tady moc nelíbila (zasraná rakovina!!) nicméně se usmívá a jako vždy si svoji chvíli užívá. Koncert si často rád pouštím a poslouchám naprosto skvělý výběr písniček, ale vždy raději sáhnu po Aphrodite Les Folies, který považuju za naprostou špičku všech koncertů, kterému bych nevytknul vůbec nic! __80%__ ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Kylie sa vobec netají svojou inšpiráciou Madonnou.Nie je prvá a ani posledná. Show je rovnako ako Madonnine Confession Tour na výbornu.No na rozdiel od Madonny ale Kylie spieva Live,usmieva sa a je vidiet,že ju návrat na podium skutočne baví.No a stále je to kus peknej ženy. Takto má vypadat správny DVD koncert. ()

Reklama

pOne 

všechny recenze uživatele

Ač tento hudební styl nepatří mezi mé nejoblíbenější, tak musím uznat, že toto je opravdu obrovská monstrózní show a dívat se na to dá. Až se v té megalomanii Kylie (a zejména její hlas) ztrácí. Resp. její hlas tak roboticky zapadá do celé show, že se mi až zdá, že to je playback. Ale jak říkám, audiovizuální zábava vynikající! ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Koncert Kylie Minogue mě nadchnul i ze záznamu. Svádí to ke srovnávání s Madonnou, jenže zatímco Madonna může být královnou popu, Kylie je jednoznačnou popovou princeznou. Madonnina show je samozřejmě bombastická a s několika pódii… Nicméně zatímco Madonna na pódiu ukazuje fakáče a promítá George Bushe… Kylie se usmívá, na pódiu má čtyři námořníky ve vypasovaných košilích a za ně promítá mužské akty od Pierre et Gilles – to mě překvapilo... a bavil jsem se jako evidentně všichni zúčastnění. Kylie se prostě baví, užívá si a nehrozí u ní nuda (na rozdíl od posledního Madonnina vystoupení) a to je to, co nabízí – show: propracované projekce vzadu i na pódiu (které se právem dostaly jako bonus na DVD), úchvatná světla, změny scény, rafinované kostýmy, skvělí tanečníci... ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Ne že bych byl nějaký velký hudební fanda Kylie (i když jsme spolu vyrůstali), ale před tímhle koncertem smekám. Viděl jsem podobná dílka Madonny nebo Rihany, ale kam se na Kylie hrabou. Z takové Flowers jsem si sedl na zadek. Vadila mi jen námořnická vložka, ale Kylie bydlí na ostrově, takže to chápu :-). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (13)

  • Your Disco Needs You byla do setlistu zařazena po vystoupení 10. května ve Frankfurtu. (Dlee)
  • Na pražský koncert v rámci turné, který se konal 12. května 2008, se prodalo okolo 15 000 vstupenek. Pro zpěvačku to byla první návštěva České republiky. (Dlee)
  • Během turné navštívila Kylie Minogue 32 zemí včetně mnoha států střední a východní Evropy, ve kterých koncertovala poprvé ve své kariéře. Odehrála celkem 70 koncertů, čímž se turné stalo Kylie X 2008 zpevaččiním dosud největším evropským turném. (Dlee)

Reklama

Reklama