Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Terva 

všechny recenze uživatele

Ten film se tak krásně a líně vleče.... Sem tam nějaké vteřinové akce, třeba šroubovák v mozku, nebo nůž v krku a vše v takovém klidu. Hudba a dialog, to je podstata filmu. Je to takový klid před bouřkou. Libí se mi to dělení obrazu, jako v komiksu. V každém obraze vidíte současně záběr z několika kamer a dějů, nebo je vidět děj z několika úhlů. Škoda, že to nepoužili vícekrát. CITÁT : Nikdo ani hnout ! Zhluboka dýchat, suché dlaně. To vyřešíme. Všichni, kdo mě slyší, položí zbraň na podlahu. Pomalu..... Ve filmu je použito dvouch zvláštních zbraní. Jedna je " Bezbolestná " z filmu Predátor 1 : http://www.csfd.cz/film/6648-predator-predator/ a druhá má zvláštní náboje, je to cirkusové dělo, použité jako zbraň skorohromadného ničení. Táhnou to dělo za popelářským vozem, povedená souprava. ? Pyrotechnické výbuchy jsou dosti ubohé a díky nim se film propadl minimálně o jednu hvězdu ? Hudbu dělal Tim Jones a zde je malá ochutnávka : That´s the Way od Daniela Lenze : http://www.youtube.com/watch?v=LfCUThGUdLw nebo song Dance of Death od Andrew Bissell a třeba Sweet Sacrifice od Evanescence : http://www.youtube.com/watch?v=k1WqmTQMw_k a spousta dalších. 50% ()

Holina 

všechny recenze uživatele

P.J. Pesce vyžírá samé srágory a pokračování (From Dusk Till Dawn 3, Sniper 3, dvojka Ztracených hochů), ale speciálně Sejmi eso 2 nepodělal na plné čáře. Je tu hafo bizarních postav, které mi vyloženě vadí (jako rodinka šílenců), ale také takové, které zaujmou. Průměr kazí fakt, že srovnání s originálem toto pokračování vkutku nesnese... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu zdejší malé hodnocení. Sice je toto pokračování určitě slabší nežli jeho předchůdce, ale i zde je děj okořeněn o celou řadu nájemných zabijáků. Je sice pravda, že už jim zde není věnována zas až taková část filmu, ale tentokrát si to proti sobě alespoň pořádně rozdají. Jen škoda, že Vinnie nedostal více prostoru, protože ten začátek byl prostě cool. Pěkné herečky taky měly svoje kouzlo, ale na výbušné klauny neměly. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No nevím, stále čekáte, že se něco stane a ono se to stane, ale není to takové jako to čekáte (to je skoro filozofická úvaha :) tudíž mi přijde, že celý nápad filmu je docela nevyužitý a přece jen trochu odfláknutý. Někteří assasini měli svoje kouzlo, ale šance na úspěch tohoto béčka, je vážně mizivá... ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Ja Vám neviem... Jednotku si sotva pamätám, možno tak z môjho reportu a všímam si, že som akosi reptal a keď pozerám o dve triedy horšie hodnotenia dvojky, tak sa normálne čudujem. Kurnik, veď ja som sa bavil! Konečne film, ktorý nemusím pozerať na dva krát, lebo som pri ňom zaspal. Silno komixom napáchnutý, brutálny akčáčik, reznutý skromnosťou prostredia Tarantinových Gaunerov, čo nebolo vôbec na škodu. Šibnuté charaktery, ktoré majú za úlohu jediné; zabiť jedného uja na vozíku do tretej ráno za 3 milióny dolárov. Simple! Pokus o geniálnu spletitosť bol síce zbytočný, no ja som vcelku nadšený ;). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama