Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Tempom odkrývania (predvídateľnej) zápletky rozťahané a pokiaľ ide o pochopenie konania postáv (teda hlavne J. Moore), tak veľmi pochybná, nepravdepodobná a za vlasy pritiahnutá báchorka na tému vernosti a dôvery vo vzťahu. Akosi mi proste nešlo stráviť, že zlomená a zmindrákovaná manželka, presvedčená o nevere svojho muža, drží stále hubu ako hluchý dvere a v rámci umelého naťahovania filmu pošle za ním prostitútku ešte zo štyri krát, namiesto toho, aby otvorila chlebáreň a vytmavila mu to už v prvej polhodinke filmu...50% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Chloe je pekná potvorka, ktorá zmení do základov život manželov stredného veku a ich syna.Otázkou zostáva, či bola mladá žena len epizódkou v ich aj tak narušenej harmónii, alebo sa z toho dokážu poučiť. Pomalým spôsobom rozprávaný príbeh sa nehraje na ťažkú psychologickú drámu, príbeh je logicky postavený, azda by som mal pripomienku k záveru, ktorý dokázal, že je ľahšie vymyslieť komplikovaný príbeh a ťažšie ho ukončiť. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Padesátiletá gynekoložka Julianne Moore (se skrytými lesbickými sklony) má krizi středního věku a se starym, Liamem Neesonem, už moc nekopolujou - podezřívá ho, že místo ní klátí svoje studentky. Tak si najme profi barbie stětku (kterou náhodou potká hajzlech, a ta štětka je shodou okolností latentní lesba, která má city a zamiluje se do ní!) se rty havajského domorodce, aby manžela svedla, preblafla, vobtáhla. Hroznej erotickej doják, při kterym se mi kupovivu ani jednou nepostavil a s nedočkavostí jsem vydržel až do úplného roztomilého happy-endu, kdy je vše odpuštěno, jako by se nic nestalo. Prostě něco pro ženský. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příběh je to výborný, postavy jsou skvěle napsané a hlavně výborně zahrané( výborná Amanda Seyfried). Přesto mě to ale neoslovilo tak, jak jsem čekal. Emocionálně mi to totiž přišlo dosti ploché a i přesto, že některé scény byly vážně strhující, tak jsem se filmu ani postavám přes veškerou snahu nedostal pod kůži. Navíc to nijak zvlášť, ani přes svojí krátkou stopáž, neuteče a chvilkama už jsem docela nudil. I tak tomu ale jisté kvality neodpírám a Egoyan se Pravd nebo lží hodně zlepšil. Jenom se mi to holt netrefilo do noty.70% ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

No...film jsem si stáhl kvůli hlavní trojici herců. Amanda opět ( a asi tomu nebude jinak v příštích letech) velice krásná a svůdná....Liam Neeson vynikající herec viz. Schondler´s list, zde nepodává svůj excelentní výkon a Julianne Moore je jedna z mých taky velmi oblíbených hereček.....Příběh se mi líbil ikdyž s filmem " Žena mého muže" se nemůže rovnat, přesto, že jde o remake! Do popisu žánru bych ještě přidal erotický ( erotiky a sexu bylo ve filmu až moc.. :)) (ni proti tomu )..) .. Hdnocení bych se pohybovalo mezi 3*** a 4 ****, ale film skončil a já myslel že je na začátku, velice rychle mi uběhl a to je dobře, nenudil jsem se a tak přidávám.. :)) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)
  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama