Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Thor byl parádní. Hlavně tím, že to jednání Lokiho a následné se stanoucí situace dávaly prostě smysl a o postavy se člověk dost bál. Oproti tomu Hulk vs Wolverine je prostě jen rubačka, ne extra záživná (vlastně celkově ten "kraťas" tahá nahoru hláškující Deadpool - a to prosím pěkně v době, kdy ještě vůbec nebyl tak cool jako teď). ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná mlátička. První příběh se odehrává na Asgardu, kde chce Loki pomocí Hulka porazit Thora. Během toho se zaplete i s Helou, bohyní pekla. Dost mi to připomnělo Ragnarok. Objevují se tam i další známí Asgarďani. Ve druhé části s Hulkem bojuje Wolverine. Setkáme se tam i s dalšími padouchy, jako jsou Sabertooth nebo Deadpool. Deadpool si samozřejmě neodpustí své hlášky. První příběh se mi líbil o něco víc. "Podáš mi ruku?" :D ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Hulk je má oblíbená postava. Tyhle dva "kraťasy" z produkce legendárního Stana Lee jsou ale opravdu povedené. Osobně se mi více líbil Hulk vs. Wolverine. Co však potěší u obou částí je opravdu příjemná animace a krásné, kreslené pozadí. Souboje jsou vskutku napínavé a v případě Hulk vs. Thor pro řadu postav, včetně samotného Thora, málem fatální. "Talking man hurt Hulk... HULK RIP OFF TALKING MAN'S HEAD!" ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Thor - tri hviezdičky. Keďže v tejto mytológii sa absolútne nevyznám, rád som sa ňou oboznámil cestou Hulka. Thor mi prišiel ako veľký frajer. Plus krásna veľkolepá hudba na animovaný film. Hulk vs Wolverine - päť hviezdičiek. Hlášky Wolverina a každé jedno slovo Deadpoola vyťahujú tento film nad priemer. Skvelo som sa pobavil. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. je solidní animák. Část s Wolverinem je akčnější a díky syrovým hláškám Logana a taky díky Deadpoolovi vtipnější. Naopak Část s Thorem je epičtější, výpravnější a s lepší hudbou. Trošku mě zamrzela rozlišnost v animaci. Délka je odpovídající. Celkově vzato se jedná o lehce nadprůměrný animák, který ničím nevyniká, ale rozhodně neurazí... Lepší 3* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)
  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama