Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Nelíbila se mi snaha až příliš cílit na moderní dětské publikum a doplňovat to tak o zbytečné popkulturní odkazy, či všestranná moralizace a snaha nezpůsobit kontroverze, byť byla všechna zvířata do jednoho karikaturní a kreslená. Na druhou stranu se mi líbila právě ta jednota světa, že po boku Toma a Jerryho byli všichni ostatní živí (či mrtví - ryby) tvorové animovaní. Příběh byl jednoduchý, trochu hloupý, ale měl myšlenku, zápletku a celé dovádění Toma a Jerryho dostalo tedy smysl. Animace samotná zajímavá, nebyla zcela 2D, pracovala s 3D ale tak fikaně, že to běžný divák nepozná. Asi by se mi víc líbilo, kdyby vše bylo zpracováno klasicky (Sonic, Chipmunkové), ale nic proti ničemu. Nakonec si nemyslím, že by toto oživení kultovní dvojice dopadlo tak tragicky, jak líčí zdejší hodnocení. Já osobně se nějak zvlášť nenudil, příjemně vypl a párkrát jsem se, ke svému údivu, i dobře zasmál. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že asi takhle titulky co jsem k tomu našel jsou příšerné věty nedávají smysl k ženským postavám se zde mluví v mužském tvaru jednou udělaly z postavy Joy postavu Joy a jednou to přeložily jako radost v podstatě hrůza evidentně translator. Scénář to nemá v podstatě jakákoliv epizoda Toma a Jerryho natáhnutá do celovečeráku s tím, že se zde objevují i jiné animované postavy, které , ale nemají žádnou interakci s okolím natož tak s lidskými postavami. Chloe těžce přehrává a jediné scény kde je přirozená jsou ty kdy se obléká jako družička na svatbu a na konci což je zhruba 5 minut. Peňa zbytečný ten kromě prvního Ant Mana už v ničem kvalitním hrát nejspíše nebude a co mě nejvíce štvalo jsou rapující scény jelikož ten žánr nesnáším. Zbývá otázka co pochválit tak maximálně ty pávy tu bílou kočku a ty šaty co měla Chloe jako družička. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Ta animace do reálného světa působila jako pěst na oko. A příprava svatby se jeví jako velmi nezáživná zápletka. Hlavně pokud ji chcete použít jako hlavní motiv k filmu pro dětského diváka. Těšila jsem se na Toma a Jerryho. Ale ti dva byli zastrčeni kamsi úplně do pozadí a tentokrát to nezachránila ani moje oblíbená Chloe. I když dělala co mohla. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Bohužel první live action Tom & Jerry movie nedopadl nijak slavně. Za kameru se postavil zkušený režisér Tim Story (Shaft nebo série Ride Along), ale nepodařilo se mu vtisknout filmu typický Tom & Jerry feeling, protože základním problémem je, že primárně není o kocourovi a myšákovi, ale o Chloe Grace Moretz a o její organizaci svatby v luxusním hotelu. Tom s Jerrym jsou jenom vedlejší postavy. Humor téměř nefunguje a podivná je i výstavba světa, ve kterém animaované postavy (všechny zvířata) koexistují ve světě lidí a nikoho netrápí, že vypadají animovaně. Škoda, mohla to být feel good bomba pro všechny generace, které na kultovních groteskách vyrůstaly. 2* ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Mám rád Toma a Jerryho. Od filmové verze jsem moc nečekal a dostal jsem ještě méně než jsem očekával. Tvůrci dali dohromady možná 5 minut taškařic hlavních postav a kolem toho vybudovali 95 minut naprosto zbytečné, generické a nudné vaty. Nejhorší je že těch 5 minut honiček se tomu co si pamatuji pod značkou Tom a Jerry absolutně nemůže rovnat. Pusťte si staré klasické grotesky. Třeba jen na pět minut. Pobavíte se více a ušetříte čas. Starší filmové zpracování Looney Tunes, nebo Space Jam byly mnohem zdařilejší díla, což mluví za vše. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • V původním scénáři z roku 2009 se Tom a Jerry poprvé seznámí a ztratí v Chicagu, a poté společně hledají cestu domů. Tento scénář měl být použit pro verzi hraného filmu se CGI, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro verzi hraného filmu s 2D animací, a tak se scénář upravil. (10milda)
  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama