Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horror je bez pochyby mojim najobľúbenejším filmový žánrom. Avšak jeho ázijskej vetve som nikdy neprišiel na chuť. No občas si ale predsa len pustím nejaký titul od týchto žltých šikmookých pojedačov ryže. Tento krát to bol thajský snímok "Program Na Winyan Akat", ktorý v roku 2008 natočil akýsi Sopon Sukdapisit. Pozrel som si to, dal som tomu šancu, ale vôbec ma to nebavilo. Azijati sú mi tak veľmi kultúrne vzdialení, že ma nedokážu zaujať ani ich horrory. Tie ich duchárske nezmysly stoja za prd. * ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Ale náhodou tohle stálo za to, co do venkovního promítání letos nejlepší hororek s celkem slušnou atmoškou, k tomu správně potemnělé a lekaček bylo taky pár celkem slušných. Ta první mnou cukla a při té druhé se mně stalo něco, co jsem teda ještě nezažil, přesně v ten nej vyhrocený okamžik mně přistála na krku nějaká můra, či brouk a to jsem teda pár cenťáků nadskočil úlekem a pěkně se ošíval.... 4D efekt venkovky zapracoval dokonale :-). I nápad propojení filmu s reálem mně přišel celkem fajn, žádnou logiku jsem neřešil, nač taky, horor má hlavně vtáhnout atmosférou a párkrát polekat a to tenhle dokázal měrou vrchovatou. A já jsem rád, že už su zalezlé pod peřinou. :-) ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na fakt, že sa jedná o režisérsky debut, dovolím si film trochu nadhodnotiť. Už úvod, v rámci ktorého spoznáme deti s vydlabanými očami a ich „náhradnú mamičku“ je veľmi slušne natočený a vrcholí peknou scénkou obesenia... Sukdapisitovi sa chvíľami dokonca darí navodzovať príjemne mrazivú, resp. horrorovú atmosféru a pri viacerých momentoch som sa naozaj bál. Kde hľadal pre svoju snímku inšpiráciu, je zrejmé. Coming Soon by sa dal charakterizovať napríklad aj ako vzdialený príbuzný The Grudge. Má však veľa spoločného aj s filmom Midnight Movie, ktorý vznikol v tom istom roku a pri ktorom som sa viac zabával ako pociťoval strach. 70%. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal oveľa väčšiu biedu. Ale čo už, dá sa predpokladať, že keď sa film z Thajska distribuuje ku nám, veľa priazne sa mu nedostane. Nie je to žiadne veľdielo, padá hlavne na hercoch a ich výkonoch, ale miestami je to dosť dobrá hororová zábava. Film ujde celkom rýchlo, dočkáme sa aj nepredvídateľnej pointy a netypického konca...70%. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*DERNIÉRA* Pred koncom filmu mi zmrzol DVD prehrávač a ja som sa ani nenamáhal skúsiť to rozchodiť. Doteraz neviem, ako sa ten film skončil a vôbec mi to neprekáža, petože pre mňa je stelesnením toho najkvalitnejšieho amatérizmu. Nápady prevzaté zo všetkých ázijských aj neázijských hororov, tempo pomalé, reakcie postáv neuveriteľné, resp. také, aby korelovali s vývojom filmu, herecké výkony otrasné. Jediným plusom je (ako to už u ázijských hororov býva zvykom) odpudzujúca a hrôzunaháňajúca kreatúra (tentoraz babička s veľmi riedkymi vláskami). Verdikt v 1 vete: Nekonečná nuda nenaháňajúca strach, pri ktorej sa človeku podriemkáva. 30.07.2010 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama