Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic úžasnějšího, než si po desetidenním filmovém půstu vybrat z obrovské škály novinek Thajskou amatérskou sračku, plnou tupých postav, klišé, hrozivých dialogů a otravné nudy.Nemapatuju si, kdy naposled sem se u filmu tak strašně nudil, s bratrem sme neustále kecali a dokolečka se tlemili tý píčovině.Naprosto nulová atmosféra, střih který film proměnil v nesledovatelnou zhovadilost bez příběhu, který dává smysl asi jako manuál k japonskýmu videu.Všeho všudy jedna lekačka a jedna šukatelná Thajka, která má bez tak péro.Předvídatelný konec a k tomu všemu jako třešeň na dortu příšerný český dabing.Jednoznačně a bez prdele nejhorší film všech dob co jsem viděl, absolutní zoufalost bez jedinýho naznáku byť jen špetky filmařského talentu nebo inovace a to sem viděl jak Plan 9 tak Manos Ruce Osudu, ty měli aspoň snahu a tavou míru imbecility, až byli vlastně zábavné, tohle je prostě jen stupidní a zbytečné.53% to má jedině díky místní vypatlané sebrance žlutofilů, které by bylo potřeba řádně zredukovat, taková menší selekce by prospěla.Zvyknul sem si, že asijská tvorba je naprosto tragická a Shutter zůstává v hororový tvorbě stále jediným světlým bodem, že ale někdy od těch šikmovokejch debilů uvidim něco tak příšernýho sem nečekal.Když se nakonci duch tý děvky zeptal, jestli jí chceme vidět zemřít, v duchu sem viděl umírat režiséra týhle zoufalý břečky.0%. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej odmlke ázijských duchárskych hororov opäť niečo pre mňa. "Šikmooký" to jednoducho s napätím a lakačkami vedia a inak to nebolo ani v Poslednej premiére. Je pravdou, že príbeh sa podobá na niektoré klasickejšie a známejšie duchariny, ale fakt že som si tento film pozrel v noci sám a parkrát to so mnou docela jeblo...bolo mi to ukradnuté. Veď tieto "klenoty" slúžia hlavne na to, aby to s Vami niečo urobilo. Ja som sa bavil a chýbalo málo (niečo prekvapujúce ,nové čo by ma dostalo) ,aby som neflákol štvrtú hviezdičku. ()

Reklama

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Když už mi bratr to DVD koupil, tak jsem se na to podívala. Neměla jsem velké očekávání, protože Thajské horory opravdu nemusím. První půl hodina byla prakticky o ničem. Ve své podstatě je určitě děsivé, když přijdete domů z kina a hlavní hrdina z toho filmu se Vás snaží dostat. Kdyby se z filmu vystřihlo jen posledních 20 minut, byl by to fakt kvalitní horor. Hromada lekaček a záporák se konečně dává do akce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina s pár lekačkama, který ale časem vyšumí spíš do nudy a s fakt otřesným dabingem, ale to sem si už zvyknul, že u thajských filmů je většinou dabing sračkoidní a platí dvojnásob, že originál je nenahraditelnej. Jinak co se týká příběhu, tak se sice nejedná o nic zázračnýho, prostě duchařina a ještě se ne moc zdařilou pointou a s né moc zdařilým duchem, ale takovej ten protipirátskej nádech je docela srandovní ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Thajci překvapili, a to tak, že jsem se i jednou lekla (= úspěch). Vzhledem k tomu, že jsem nečekala nic moc, jsem dostala čistý průměr, kdy pár lidí zjistí, že tak dlouho se natáčí filmy v kině nelegálně, až se oběšenec utrhne.. Aneb jednou jdete do kina a najednou se ocitnete v plátně. Samozřejmě, že se tu vyskytuje spousta prvků, které mě docela iritovaly, nejvíce asi nepadnoucí dabing, ale jako taková malá příprava žabího potěru na Kruh to není špatné. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama