Reklama

Reklama

Sladký život na palubě

(seriál)
  • Česko Sladký život na moři (více)
Komedie / Rodinný / Dobrodružný
USA, (2008–2011), 27 h 58 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Dylan Sprouse, Cole Sprouse, Brenda Song, Debby Ryan, Phill Lewis, Kim Rhodes, Brian Stepanek, Robert Torti, Erin Cardillo, David DeLuise, David Henrie (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(71)

V tomto akčně-komediálním seriálu, který je následovníkem populárního seriálu „Sladký život Zacka a Codyho“ televizní stanice Disney Channel, se teenagerská dvojčata Zack a Cody Martinovi a rozmazlená hotelová dědička London Tipton nalodí na luxusní loď SS Tipton vlastněnou Londoniným otcem, která pluje kolem světa spolu s turisty a studenty, kteří na ní navštěvují školu Seven Seas High. Svědomitý pan Moseby je nadšen svým přeřazením z hotelu Tipton do pozice hotelového manažera na lodi. Avšak rychle ze svého nadšení vystřízliví, když zjistí, že Zack, Cody a London jsou také na palubě. Na scéně se brzy objeví Londonina nová spolubydlící Bailey, sladká dívka z malého jižanského města, toužící po nových zážitcích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem u Hany z Montany říkal, že je to Zlo, tak TOHLE je ZLO;) Ačkoliv když uvážím menší potenciální dopad na představy diváctva o mezilidských vztazích (protože tady je jakýkoliv děj redukován na nejzákladnější zápletku "Ona se Mu líbí", a kolem toho se odehrává všechna ta "zábava", jak si ji geneticky uměle vyrobené obludky v Disneyho dramaturgickém oddělení představují), dalo by se uvažovat i o odpadu, protože vyprodukování takovéhle idiocie v době, kdy Hana z Montany kroutila nějakou třetí sezónu, to je kumšt skutečně nevídaný. O čem tedy seriál je? Je o dvojčatech - pozor, klucích - z nichž jedno je dementní (pod úrovní Joeyho) a druhé naopak prudce inteligentní (lituji, ale nestálo mi za to pamatovat si jména), která žijí s bandou dalších z kartonu vystřižených panenek (to by vlastně byly dvojrozměrné, a tyhle jsou jednorozměrné...) na zaoceánské výletní lodi. Ta je - vyjma patřičně papundeklových interiérů - k uzoufání špatně naklíčovaná do různých pozadí, případně ještě odporněji CGI vyimidžovaná přesně podle Disneyho hesla posledních (už poměrně mnoha) let "co nejlaciněji nakoupit, co nejdráž prodat". A tak se na různých štacích téhle kocábky náram- náramné mohou odehrávat nejroztodivnější příhody, z nichž jednu každou jste mohli vidět v několika obměnách už v dnes jako "pro pamětníky" označitelných produktech televizní zábavy. Jistě, že cílová skupina o tom nemá ani ponětí, takže je to netrápí, ale kohokoliv, kdo své děti skutečně vychovává, by mělo trápit, jak prvoplánová a přízemní tahle přehlídka pitvořících se neherců (i dospělých, prosím) v etudách "zvracení do vířivky", "zvracení do rybářského klobouku", "tohle se hlavně nesmí rozbít/ztratit, jinak nastane.... jejda, rozbilo/ztratilo se to", je. Tímhle nákupem sáhlo Déčko opravdu hodně vedle. Dvojkombinace s Mickeyho Klubíkem je skutečně vražedná. Nesoudnost autorů a jejich neúctu k čemukoliv ovšem korunoval poslední díl, ve kterém si tvůrci ústy "své" skutečně ultradebilní asiatky dělají v rámci výuky španělštiny legraci z Helen Kellerové... 20% ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

S jistotou to nejlepší co na kanálu Disney Channel nalézt, o třídu lepší než Sladký život Zacka a Codyho který se odehrával celý v hotelu. I když je to místy tak pitomé, že to ani nepotřebuje komentář… vždycky se stačí nad tím povznést, a díky tomu si užijete pár trefných hlášek a bude vás to vcelku bavit. 48% ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Sice to není tak vtipné, jak byl Sladký život Zacka a Codyho, ale každý díl má pár super vtipů, kterým se musíte zasmát. Jinak je to vtipné, sympatické a dobře napsané. Tak, proč ne? Nezastírám, že jsem fanouškem Sladkého života Zacka a Codyho a teď i na Moři, tak hodnotím 5*, jen škoda, že se Cody a Dylan neuchytili u filmu a nehrají. Snad je brzo někdo začne obsazovat. ()

anna1303 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som pozerala celé moje detstvo. Nechápem celkom prečo má také zlé hodnotenie, mne osobne prišiel veľmi vtipný (pozerala som ho ale v angličtine, je možné že v češtine je to horšie ale to neviem posúdiť). Nedávno som si znova pozrela zopár epizód a stále mi príde celkom vtipný aj keď už asi nieje úplne pre moju vekovú kategóriu. Ale pre deti od 7 tak cca do 12 to je to podľa mňa super seriál. ()

brecht98 

všechny recenze uživatele

Fajn, oddychový seriál, když máte dlouhou chvíli a nevíte, do čeho píchnout :) Ve všech epizodách se zaručuně najde pár hlášek, kterým by se musela zasmát i šíleně smutná princezna :) A vůbec mi nevadí, že to Brenda Song docela přehrává, ba naopak, aspoň to celé pak působí komicky a roztomile! :) Je to určené především pro děti a těm se to jistě líbí, tak proč ne? :) 6,5/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Ve 45. epizodě jsou natáčeny zprávy pro lodní televizi, přičemž jedna z postav oznamuje, že mají pouze jednu kameru. V závěru epizody se však mimo kamery ve studiu objevují venku i další. (dmk)

Reklama

Reklama