Hisss

Nagin: The Snake Woman

Fantasy / Horor / Thriller

Indie / USA, 2010, 98 min

Rozpočet $10miliónovTržby Celosvetovo $1,200,000(4.2.2011)

• J*A*S*M

Lynchova dcerka tentokrát pořádně zklamala. Surveillence mě před dvěma lety docela zaujalo. Mělo pěknou atmosféru, zajímavý scénář a bylo takové ... lehce lynchovské. Hisss je oproti tomu velkej krok vzad. Směšný monster horor srovnatelný s levnou video či TV produkcí, a to bohužel nejenom v podobnosti triků, které vypadají jak z dob vlády krále Klacka. 3/10(31.12.2010)

Žiadne sklamanie sa nekonalo - žiadna pecka nebola očakávaná. Anaconda ( tentoraz prerastená cobra ) zasadená do suchého indického ghetta dáva veľa možností na thrill ride , no tu to nevyšlo. Dva attacky za celú minutáž , premena kvalitná animatronic move už pomenej ale celé na slušnej úrovni. Musel by to ale odchytiť niekto , kto má už niečo odpískané. Ten záver bol očakávaný a recyklovaný. Papá by do toho nešiel ani za všetky Hollywood dolčáky a to je dobre. Lynch-ovcom tento žáner nesedí.(26.10.2010)

Slušné. Veľmi sa mi páčili efekty, v ktorých sa tá slečinka premieňala na kobru alebo naopak. Keby tam bolo takýchto scénok viac, dal by som aj plný počet. Dej zaujímavý, mŕtvych bolo dosť, akurát by to chcelo ešte výraznejší záver. Vlastne film dosiahol svoj vrchol už v nejakej 25. minúte a nič tú pekné premenu neprekonalo. Na indické pomery je to určite nadštandardný film (najmä kvôli výberu hlavnej hrdinky, originálnemu námetu a vizuálnym efektom), aj keď nie je úplne najlepší. Ale bavilo ma to.(12.1.2011)

• petero

Feeling indického filmu je fakt že silný so všetkými jeho kladmi aj zápormi, ako v každom indickom filme aj tu sa tancuje a i keď po tej scénke nastane tá premena (strašnej peknej indickej herečky na hada) je ak nie k smiechu tak určite k plaču. Scenár z nezvyčajného námetu nevyťažil absolútne nič, takže tentoraz to pani Lynch bohužiaľ nezvládla.(13.1.2011)

• Pilda17

Viděl jsem to co jsem potřeboval, ale todle opravdu není můj šálek kávy a dokoukat jsem to nemohl, poněvadž se to nedalo... 1/10 = 15%(14.1.2011)

• Beckett51

Ot is avruk etálěd udnars? Kaj elhot lhom odkěn tičotan? An elhot mesj es avruk kat lišět. Ot ěm resop. // Kvůli míře sprostých slov psáno pozpátku. //(20.4.2011)

nebylo to spatny, ty pocitacove udelane kobry celkem usly, mrtvych je tam dost, nadprurmernej film s timto monster zanrem...(1.11.2010)

Film o člověku, který se tak bojí smrti a nemá žádné morální zásady že je schopen toho nejhoršího :)(2.1.2012)

Panejo, ono to ve výsledku vlastně vůbec nebylo špatné. Je to teda klasické B-Céčko, kdy efekty podobné Souboji titánů (1981) jsou dnes opravdu k smíchu, neznalost kobří anatomie v takovémto filmu už teda zarážející, ale tak nějak bych shrnul chybky. Příběh moc hezky udělaný. Legenda hrůzu nahánějící a trest hrůzostrašný. Opravdu se mi tato myšlenka zalíbila. Dokonce porvedení nebylo zlé. Až do Indie (jinak klobouk dolů) dorazí ta americká technika, už by to mohlo vypadat i líp. Ale co bylo na filmu opravdu nadprůměrné byla hudba! Moc moc dobrá volba a Malika Sherawat? To byl teda nádhera! Ježiš to je fakt kočka! Tak sexy kobru jsem ještě neviděl. Dokonce i ta jedna akční/běžecká scéna neměla chybu. Ještě jednou to musím říct - M. Sherawat kus a jen kvůli ní jsem přemýšlel o 4*. I když to tak ze začátku nevypadalo, nakonec kvalitní B-čko.(2.5.2011)

• foundation

Az prevelke nadeje som vkladal do Jeniffer Lynchovej po tom co ma dokazala silno prekvapit so Surveillance. Ako zanrova jednohubka to nebolo vyslovene najhorsie ale akosi som cakal ze ten potencial ktory vznikol splynutim Lynchovskej krve a horrorovo hadieho filmu bude zuzitkovany ovela viac. Bohuzial sa uz nikdy nedozvieme ako by to vyzeralo keby tatko dal na svoju dceru trochu viac pozor, resp keby ju rovno kopol do prdele a na rezisersku stolicku si sadol on. Skoda toho pretoze v Davidovom podani by som nieco taketo vidiet urcite chcel. Blahovo som ocakaval ze jeho dcera by sa mu mohla kvalitativne priblizit. Niekde okolo 35-40 percent.(30.1.2011)

• helraiser

S indickým hororem nemám prakticky žádnou zkušenost a proto jsem nevěděl co mám od Hisss očekávat. No abych řekl pravdu tak jsem nic moc nečekal a taky jsem žádnej zázrak nedostal. Hiss je v mích očích bohužel jen zcela průměrný monsters horor s ne moc dobrýma trikama. Myslím si, že z daného tématu se dalo vytřískat mnohem víc a, že se mohlo jednat o skvělou monsters podívanou. Tentokrát to tedy nevišlo snad tedy někdy jindy.(1.1.2011)

• bulawaio

2/10. Hisss je především nudný a užvaněný film a poprávu se řadí mezi klasické monster/animal horory s předodpadovou úrovní. Nicméně ho lze spíše doporučit jako příklad indické tvorby (i přes americkou režisérku). Indie prozatím pouští na zahraniční scénu horory konzervativní, neurážející a držející se v klasických kolejích. To dost možná nadchne někde v Indii, ale pro Evropany je to opravdu málo a tímto tohle dílko zapadá u nás do hodně vybledlého podprůměru.(27.1.2011)

Hadí žena je opravdu nejkrásnější herečka co zatim znám....Viděl jsem to bez titulků, takže bych možná hodnotil i výš, ale na tenhle film sem se opravdu těšil hrozně moc a nezklamal. Jen některé zpomalené scény mě moc nebavily a někdy jsem se díky střihu trochu ztrácel v ději. Efekty počítačové nejsou nejdokonalejší, ale chápu to. Stejně je to dobrý a kvalitní snímek + nádherná hlavní představitelka titulní role....(16.11.2010)