Reklama

Reklama

Foo Fighters: Live at Wembley Stadium

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Live at Wembleys Stadium je živé DVD skupiny Foo Fighters natočené během dvou zcela vyprodaných koncertů 6. a 7. června 2007 na stadionu Wembley v Londýně. Během koncertu se představili také dva členové legendárních Led Zeppelin, John Paul Jones a Jimmy Page. DVD obsahuje 18 písní a je dlouhé 120 minut. Můžete na něm vidět kompletní sestavu Foo Fighters: Dave Grohl (zpěv, back vokály, rytmická kytara, bicí), Nate Mendel (basskytara), Chris Shiflett (kytara, back vokály), Taylor Hawkins (bicí, zpěv, back vokály) a kromě toho další muzikanty: Pat Smear, Rami Jaffee, Jessy Green, Drew Hester a zmiňovaní J. P. Jones a J. Page na "Rock and Roll" a "Ramble On". Nahrávka vyšla pod labelem RCA a producentem byl zároveň režisér skupiny Nick Wickham. (Noviik)

(více)

Recenze (25)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nemám k tomu asi co říct. Naprosto strhující atmosféra, který vládne od první až do poslední písničky. Nevím kolik FF mají profesionálních záznamů, ale myslím, že žádný z nich se nevyrovná tím, když vyprodané Wembley o počtu cca 86 tisíc lidí zpívají ty největší hity této kapely, která údajně změnila Ameriku, ale také (což je pro mne velice důležité), i tak trochu můj život. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Tento koncert zřejmě nejlepší rockové kapely posledních let má naprosto odzbrojující a elektrizující atmosféru. Dave Grohl má tolik energie, elánu a nadšení, že se mu může momentálně jen těžko někdo rovnat. Tohle je prostě bomba, ale není to nic překvapivého vzhledem ke kvalitě hudby, kterou produkují Foo Fighters. 90s rock s celou řadou příchutí. Tohle je pravý a syrový rock'n'roll a je fajn, že ho ještě někdo v této podobě hraje. 10/10! ()

Reklama

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Foo Fighters jsou pro mě jedna z nejlepších a to,že jsem se nakonec nedostal na jejich vystoupení v Praze mě neskutečně sere. Doufám a pevně věřím,že se tato možnost ještě naskytne. Každopádně to co předvedli ve Wembley je to nejlepší co mohou vaše oči vidět. Dave je bombarďák a srdcař a já se klaním ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Foo Fighters poslouchám už delší dobu, po nedávno zhlédnutém dokumentu jsem si naladil i ten nejznámější koncert a jsem rád. Je to totiž neskutečnej koncert, který dokáže skvěle naladit. Už teď se těším, až Foo Fighters uvidím na vlastní oči, 26.7.2014 v Brightonu... A pokud bude alespoň trochu atmosféra jako tady (i když vím, že srovnávat koncert z Wembley a "normální" koncert se nedá), tak budu nad míru spokojen. Foo Fighters patří právem mezi nejlepší rockové kapely. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se tímto skupině Foo Fighters za to, že jsem s ní ve dnech 6. a 7. 6. 2007 neskákal ve Wembley. Omlouvá mne snad pouze to, že na sloupech veřejného osvětlení v naší obci musel někdo plakát s jejich vystoupením přelepit pozvánkou na burzu dětského oblečení, ale to nijak nesnižuje můj smutek. Nadšení diváci totiž pod pódiem sobecky pochytali veškerou energii a na mne již z televize žádná nevyskočila. Alespoň jsem ji viděl, ale necítil jsem ji a tak se Dave Grohl musí smířit se čtyřmi hvězdami, i když on sám byl tradičně šestihvězdičkový. ()

Zajímavosti (2)

  • Taylor Hawkins (bicie) je nielen dobrý bubeník, ale tiež aj spevák. Presvedčiť sme sa o tom mohli v piesni "Rock N' Roll" od skupiny Led Zeppelin, kde si vymenil miesto s Daveom Grohlom. Tak isto robí aj hlavné vokály. (LolopelS)

Reklama

Reklama