Reklama

Reklama

Foo Fighters: Live at Wembley Stadium

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Live at Wembleys Stadium je živé DVD skupiny Foo Fighters natočené během dvou zcela vyprodaných koncertů 6. a 7. června 2007 na stadionu Wembley v Londýně. Během koncertu se představili také dva členové legendárních Led Zeppelin, John Paul Jones a Jimmy Page. DVD obsahuje 18 písní a je dlouhé 120 minut. Můžete na něm vidět kompletní sestavu Foo Fighters: Dave Grohl (zpěv, back vokály, rytmická kytara, bicí), Nate Mendel (basskytara), Chris Shiflett (kytara, back vokály), Taylor Hawkins (bicí, zpěv, back vokály) a kromě toho další muzikanty: Pat Smear, Rami Jaffee, Jessy Green, Drew Hester a zmiňovaní J. P. Jones a J. Page na "Rock and Roll" a "Ramble On". Nahrávka vyšla pod labelem RCA a producentem byl zároveň režisér skupiny Nick Wickham. (Noviik)

(více)

Recenze (25)

zekkx 

všechny recenze uživatele

Davida Grohla mám rád. Už jen proto, že hraje s Tenacious D a že si po Kurtově smrti sebestředně nelebedil v nastřádané slávě ale že se postavil na vlastní nohy a rozjel tuhle skvělou kapelu. Sláva mu očividně nestoupla do hlavy a on tak na tomto živáku jen hýří štěstím a neuvěřitelnou energií. Důvodů proč zavítat do roku 2008 na Wembley stadion do Londýna se samozřejmě najde víc - triangl sólo, které mně přinejmenším dostalo do kolen; Sagvan Tofi za klávesami; překrásný smičcový doprovod kapely v podání Jessy Greene či dvě vzpomínkové pecky s Led Zeppeliňákama. PS: bubeník Taylor Hawkins mi připomíná samotného Davida Grohla. Tolik talentu jak za mikrofonem, tak za bicíma. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Foo Fighters jsou pro mě jedna z nejlepších a to,že jsem se nakonec nedostal na jejich vystoupení v Praze mě neskutečně sere. Doufám a pevně věřím,že se tato možnost ještě naskytne. Každopádně to co předvedli ve Wembley je to nejlepší co mohou vaše oči vidět. Dave je bombarďák a srdcař a já se klaním ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nemám k tomu asi co říct. Naprosto strhující atmosféra, který vládne od první až do poslední písničky. Nevím kolik FF mají profesionálních záznamů, ale myslím, že žádný z nich se nevyrovná tím, když vyprodané Wembley o počtu cca 86 tisíc lidí zpívají ty největší hity této kapely, která údajně změnila Ameriku, ale také (což je pro mne velice důležité), i tak trochu můj život. ()

thierry_14 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně zklamání, protože jsem čekal neopakovatelnou atmosféru a velký zážitek, ale obojího se mi dostalo až u úplně posledního songu Best Of You. Jinak jsem si zpíval nebo se aspoň pohupoval do rytmu jenom u tří dalších písniček. A že by mi běhal mráz po zádech jako u koncertů jiných kapel, to už vůbec ne. 70 % ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Foo Fighters poslouchám už delší dobu, po nedávno zhlédnutém dokumentu jsem si naladil i ten nejznámější koncert a jsem rád. Je to totiž neskutečnej koncert, který dokáže skvěle naladit. Už teď se těším, až Foo Fighters uvidím na vlastní oči, 26.7.2014 v Brightonu... A pokud bude alespoň trochu atmosféra jako tady (i když vím, že srovnávat koncert z Wembley a "normální" koncert se nedá), tak budu nad míru spokojen. Foo Fighters patří právem mezi nejlepší rockové kapely. ()

Zajímavosti (2)

  • Taylor Hawkins (bicie) je nielen dobrý bubeník, ale tiež aj spevák. Presvedčiť sme sa o tom mohli v piesni "Rock N' Roll" od skupiny Led Zeppelin, kde si vymenil miesto s Daveom Grohlom. Tak isto robí aj hlavné vokály. (LolopelS)

Reklama

Reklama