Černé ovce (TV pořad)
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 1993, 13 min
Sanjin Mirić, František KölbelHrají:
Iveta Fialová, Vlado Štancel, Marek VítekObsah
Tento publicistický pořad vysílá Česká televize s přestávkami již od roku 1993. V letech 2001 až 2002 byl nahrazen publicistickým deníkem Černá, bílá, který uváděla současná moderátorka a reportérka Iveta Fialová. Od začátku roku 2003 pak byl pořad vysílán jako týdeník pod svým původním názvem a v současné době se vysílá každý všední den večer, přičemž o jeho moderování se kromě Ivety Fialové stará i Vlado Štancl, který je s tímto pořadem spjat již od jeho začátků. Obsahově se pořad střídá. Zatímco Vlado Štancl nám nabízí různé testy, poradí jak a co nakupovat a mj. nám i skrytou kamerou v reportážích objasní, kterým hospodám a restauracím se vyhnout a naopak, Iveta Fialová se pak věnuje závažnějším věcem. Především v nich hrají hlavní roli kauzy, dopravní nehody, úřady a hájení našich práv. (Stocki)
Radek99
Jestli se to o televizním pořadu dá říci, tak tohle je potřebný pořad.(21.4.2009)
LiVentura
Velmi kvalitní pořad o často nekvalitních lidech a jejich produktech..!!!(1.9.2009)
salahadin
Tady je vidět, že kde je kamera a štáb, hned se některé problémy řeší, nebo začnou řešit. Tenhle pořad ukazuje morální dno některých českých kreténů a kretének. Velmi potřebný a užitečný pořad.(11.6.2009)
WANDRWALL
Moc dobrý pořad, neb kam přijde televize, tam se problém vyřeší, kam nepřijde, tak se vleče či neexistuje.(14.9.2010)
heyda
Docela záslužný pořad, který nás upozorňuje na různé drobnosti, ze kterých se pak může stát velký problém či některé zkušenosti lidí s různými firmami atd. Takže lidi bacha. Nenechte se každým zblbnout a na svý prachy obzvlášť dávejte pozor.(14.9.2009)
duklak2
Dosti rozporuplný pořad. Líbí se mi díly, které uvádí pan Vlado Štancl. Jsou zajímavé a my máme možnost sledovat různé testy. Dozvídáme se, kterým restauracím se vyhnout a naopak. Pro běžného občana zajímavé. U mě tedy 60%(2.2.2010)
iamek
Hodně kvalitní publistický pořad o lidech, které se někdo snažil oškubat.(1.7.2009)
Davies182
Od tohoto pořadu kopíruje Občanské judo, takže asi tak.(15.4.2009)
Kryton
Pěkně a vcelku informativně pojaté souboje s nekvalitním zbožím, úřady anebo útrapy. Jen ty testy nemusí přejímat od MF DNES > to si totiž dokážů taky přečíst v ní.(19.1.2010)
Mystery13
To je v tom Česku ale bordel, co?(6.10.2011)
Pepinec
Nekonečná hra kočky s myší. Za tým koček nastupují podnikatelští vyčůránci, dream team myšáků reprezentují naivní trumberové, kteří nejen, že do oprátky dobrovolně nastrčí hlavu, ale oni si i to oko nejprve poctivě připraví, a posléze pod sebou sami podkopnou stoličku. Jo jo, chce to odvahu koupit na základě inzerátu v Blesku pilulky na hubnutí, ze zdi na veřejných záchodcích si opsat číslo na firmu půjčující peníze anebo začít něco používat bez návodu k použití. Ještě větší odvahou ale je s tím vylézt před kameru a snažit se obhájit frází, že "mně jde o princip, ne o prachy." :-)(8.2.2012)
spikey1
Sice se dá říct, že při okurce píchaj do úplných exkrementů, ale většinou se jedná o opravdu potřebná zjištění a boje za občanská práva, jsem rád, že na úrovni naší malé zemičky existuje takovýhle televizní ombudsman.(22.6.2010)
JARDAHONDA
Tento pořad hodnotím,jako určitou službu a pomoc lidem,to je u mě to pozitivum...Jinak člověk má v dnešní hektické době svojich starostí dost a ne se ještě zabývat a štourat v problémech někoho jiného....Sorry = upřímnost nadevše !! Ale i tak za 3 ***(22.11.2011)
COF_666
A neni tohle úplně zbytečný? Já myslim že je.(3.3.2010)
Danny F.
Užitečné. 55%(3.3.2010)
ssfan
Potřebný pořad, přesně tak. Je rozhodně dobře, že takovéto pořady v televizi běží a pomohou tak často ostatním.(22.12.2010)
Iks
Jeden z mála pořadů, ze kterého je mi na zvracení, ale sám pořad za to nemůže - můžou za to lidi, kvůli kterým se takovéto pořady natáčejí - aby na ně bylo po právu upozorněno.(18.9.2011)
cariada
Pořad co ukazuje co a ajka se má dělat, když vás někdo okrade a napálí apod. Velice potřebný pořad.(14.8.2009)
Sfinkter
Cokoliv poukazuje na šmejd je u mě vítáno.(6.5.2010)
Nettrass
Užitečný pořad o dobytku v České republice.(10.5.2012)
Podobné
- Testoviny (TV pořad) (2006)
- Černá bílá (TV pořad) (2001)
- Občanské judo (TV pořad) (1994)