Reklama

Reklama

Říct si to můžeme...

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Česko, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Černobílá etuda studentky I. ročníku Filmové akademie Miroslava Ondříčka v Písku. Mladí milenci se svěřují se svojí vzájemnou nevěrou, jejich dialog je ale plný smutných nedorozumění. (Skejpr)

Diskuze

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

daEmoNickY: Já tím jako myslel, že čím delší film, tím víc přemejšlíš, jak moc jsi se bavil a kolik měl případně nudných míst, která jsi ty musel přetrpět. Ale u krátkometrážního filmu hluchý místa nejsou. Tam na ně není čas.

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

drag66: Slozite rozhodovani, nicmene nakonec se musis rozhodnout pro jedno s 6 hodnoceni ( 5 ... 1, odpad ). Coz je podle me prilis. Staci 3 ( ztrata casu, ujde, stoji za to ).

Angie: 1) zajimalo by me jestli jsi scenar vymyslela na jeden zatah ci jestli se to upravovalo pri toceni filmu 2) to jak postavy reagujou (~rozhovor) je delane odhadem, zkusenosti nebo nejakymi pouckami ( http://librivox.org/newcatalog/search.php?title=poetics ) 3) bylo dost casu a lidi, kteri by rekli jestli je to dobre - proste to otestovali

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

To mně už napoprvé. Každopádně mám rád filmy ze života. A tenhle je. Ta myšlenka je prostě bezvadná. Angie nebude smrdět. To bysme tady takovýmhle způsobem museli hodnotit film, co má přes 2 hodiny. Protože čím delší film, tím složitější hodnocení. Alespoň podle mě. daEmoNickY: Ber to tak: I delší videoklipy mají kolem 7 minut.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Krátkometrážní film má jednu (ne)výhodu: Můžeš ho buď neuvěřitelně dobře vypracovat a nebo neuvěřitelně zbodat. AngelAngie: Vyřiď ode mě pozdrav člověku, který napsal ten scénář. Osobně píšu občas povídky a scénář jsem zkoušel taky. Ale tenhle nemá chybu. Těch 6 minut je zabraných do mrtě. Žádný hluchý místo. Přemýšlel jsem, jestli je v tom filmku něco co bych ti mohl vyčíst. a víš co ? Nic takovýho jsem tam nenašel. Ale už jsem ho viděl asi osmkrát. :-)

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

To máš pravdu. Říkal jsem si: Co to zase bude za hovadinu. A spletl jsem se. Hodně, hodně moc dobrý.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Nevím, proč jsou všichni s hodnocením tohodle filmu tak skoupí. Sice má jen 6 minut, ale narozdíl od většiny dnešních filmů je ze života. Hezky udělavý. Mrtě se mi to líbilo. Dal bych tomu oscara. 100%.

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Co je to kurva za komentara. Kazdej je tady vicemene "je to fakt dobry". Proc? Je hezky ze neco udelala ale kdyz uz tady nekdo muze hodnotit, tak at ji to zprca nebo rekne co se povedlo. Jinak se nikam nehne, jinak si neutvori zadnej model v hlave, kua.

Reklama

Reklama