Tapas

Komedie / Drama

Španělsko / Argentina / Mexiko, 2005, 94 min

Juan Cruz

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $4,455,000(12.7.2010)

Tak včera jsme si pustili tenhle film. A když jsem ho pak chtěla ohodnotit, vidím, že už jsem to udělala před dvěma lety. Zásadně hodnotím jen to, co jsem viděla. Ale vážně, vůbec mi nebyl povědomý. Kde je chyba? Díky Institutu Cervantés, že si tam ty filmy můžeme půjčovat stále dokola. :-)(10.4.2012)

,, Láska je ako rastlina. Keď ju pravidelne nepolievaš, zahynie. ,, Jednoduché , a bežné príbehy obyčajných ľudí. Trpké prehry, drobné maličkosti , ktoré vždy boli, a budú dôvodom toho, aby si človek nevešal hlavu, a išiel za svojim cieľom. Veľkým prínosom pre mňa bola postava čínskeho kuchára, ale hlavný prím tu ťahal starší manželský pár . Pri niektorých momentoch človek má slzy na krajíčku, keď ich vidí . Ale potom dedo vždy vypustí zo seba takú hlášku, že je vám so slzami do rehotu.(15.9.2009)

Takže drahí priatelia, ak by ste náhodou i vy mali pri niektorých momentoch slzy na krajíčku, tak vám poviem len toľko, že ''vy i slovo boží, jděte do prdele! '' (15.12.2011)

• d-fens

ocenenia : Montréal World Film Festival 2005 - nominácia na Grand Prix des Amériques, Najlepší scenár (José Corbacho, Juan Cruz)(25.1.2010)