Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Deyv_1212 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza děs... parta blbů se snaží hrát si na Top Gear testují auta co už jiné pořady měli před rokem a ještě se u toho snaží být zábavní.... Nejhorší je to tlustý prase co ví o autech úplné a smradlavé h****o.... Jediný kdo to trochu zachranuje je Sršen ale ten zná jen motorky takže vlastně taky nuda ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Na české scéně naprosto zbytečný pořad. Kdo má rád drahá auta (případně si je i může dovolit), udělá mnohem lépe s Top Gearem nebo s šílenějším Grand Tour. Kdo reálně hledá auto (ať už na něj má nebo ne), tomu tenhle pořad nic nedá, jelikož recenze jsou vyloženě laické, nejdou nijak do hloubky, neprobíhá žádné skutečné testování. Celkově jsou hodnocení zcela neobjektivní a jakékoli testy jsou navrženy pouze tak aby zdůraznily silné stránky posuzovaných nebo spíše prezentovaných vozů ale zároveň neodhalily jejich více či méně zjevné nedostatky. Celý pořad, byť se tváří jako jakýsi magazín pro nadšence do automobilů, je ve skutečnosti jedním dlouhým reklamním cyklem, kde všechna hodnocení jsou zcela zřejmě psaná na zakázku samotných prodejců a tudíž zcela k ničemu. No a nakonec ten, kdo se chce u pořadu primárně pobavit, může Autosalon rovněž vynechat, jelikož moderátoři jsou trapní až hanba a jejich humor velice marně hledá nějakou cílovou skupinu. Uvažoval jsem nad jednou hvězdou za kdysi slibné začátky ale jelikož ty časy jsou už dávno pryč a dnes už netvoří ani 10% celkového obsahu a především podávané informace o vozech jsou neobjektivní nebo spíš, podle mě, většinou přímo zaplacený product placement bez jakékoliv přidané hodnoty, odpad! je tady zcela na místě. ()

Reklama

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Ty staré díly ještě šly - klasický český motoristický magazín. Jenže s odchodem Top Gearu si asi na Primě řekli - co takhle zaplnit díru na trhu a jít na to světově? Výsledek - megalomanská sračka. Když vám nějaký dědek tlačí do hlavy jeho "wau, super, kůl, bomba,...", přitom ještě pamatuje povinnou výuku němčiny, působí to hodně trapně. S trojkou z Top Gearu byla pr*** - dělali si srandu ze všech a ze všeho a i když nejsem jejich velký fanda, pořad jsem měl rád. To, co zplodili tady, je ubohou parodií neschopnou srovnání. Stačí změnit přístup a vyměnit ty slizouny - ani není potřeba hledat v mladších generacích. Stačí někdo, kdo nebude k smíchu a kdo umí normálně mluvit. ()

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Autosalonem jsem vždy vyloženě opovrhoval a srovnával ho s mnohem kvalitnějšími konkurenčními pořady o autech. Nicméně i tak měl pořad jistou informační hodnotu, což mi zabránilo udělit odpad tehdy a k tomu v reakci na záplavu odpadu televize prima ještě přidávám ještě jednu hvězdu navíc dnes. Stále to není nic moc, moderátoři nemají žádné charisma a je to nuda k uzoufání, ale při sledování se člověk alsespoň něco dozví, což zde musím ocenit. 35% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama