Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že to je jediný pořad o autech, který běží v televizi. Bohužel pojetí pořadu je naprosto příšerné. O testovaných vozech se nedovíme skoro nic, maximálně pár blbostí z broužury nebo nějakou naprosto irelevantní pitomost. K tomu si přidáme extrémně rychlé a šílené střihy, kdy každý záběr na auto trvá asi vteřinu, to vám přivodí možná tak epileptický záchvat. Přidejme ještě naprosto hrozný komentář "experta" Pepy, kterému to prostě nevěříte. O autech se tu dozvíte vlastně úplné hovno. Jediný povolaný člověk, který své práci opravdu rozumí a je profesionál, tak to je Pepa AKA "Sršeň" .. ten testuje motorky, které mě zase moc nezajímají. Možná by si zasloužil svůj vlastní pořad. Jediní, kteří v CZ/SK dělají svoji práci dobře jsou pánové Honza Koubek - Meziplyn a Rasto Chvala - Garaz.TV, jejichž pořady mají aspoň nějakou informační hodnotu. ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Divný pořad. V podstatě panoptikum nesympatických lidí. Ale když testuje Pepa, tak se rád podívám. Ten jediný není sterilní a testování v jeho podání je zábavné. Překousnu ještě Františka, pokud jde o pro mě zajímavé auto a toho motorkáře. Naopak Radek Vrtal je kopyto každým coulem. Navíc v jeho testech je střihač na houbičkách a nůžky opravdu nešetří. Je to takový televizní stroboskop s nudným panákem, ze kterého padají z křesel na zem epileptici. Těžko hodnotit. Pepa by byl mezi 4 a 5. Ale zbytek ansámblu to táhne dolů. Nechat Pepu, sehnat dva nebo tři schopné recenzenty, kteří mají koule a je to dobrý pořad. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se o auta nějak nezajímal, což je pro mé pohlaví trochu hanba. Tohle mě už však ale baví.. Vidět ty krásné kousky z pohodlí domova. Zajímaví moderátoři, občas vtipní, jako by vypadli z Barrandovské EzoTv. A ta hodinka a něco krásně i s tou reklamou uteče. Jen kdyby to Prima dávala v rozumější čas.. Takhle na to trefím při nejlepším jednou za měsíc. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Autosalon na TV Prima má letos už 19 let (2024). Za tu dobu prošel postupně nějakým vývojem. Hodně se prostřídali moderátoři "experti". Je evidentní, že každý moderátor "expert" je vyhraněný pro konkrétní kategorii vozidel a dokonce pro konkrétní značku. První roky byly ve znamení reklamy a propagace, dealere nebo dovozce něco nám půjč, my se projedeme a vychválíme to. Naštěstí se zdá, že od toho už se opustilo. Za zmínku stojí jistě vtipné reportáže "auto-experta" Pepy Vrtala a také "moto-expetra" Pepy Sršně Šilera. Za to ostatní "experti" jsou o dost slabší, druhý bratr Vrtal je k zblití. Ale líbí se mi, že se pořad nesnaží "topgearovatět" a že ty reportáže nejsou tak vizuálně efektní, je to spíš jako byl ten původní starý Top Gear z osmdesátek. 2024 Poslední 2 roky úroveň hodně Hodně hodně klesla, ubral jsem frčku a koukám na to u jen občas na iprima 5/10 ()

Rozinek12 

všechny recenze uživatele

To je sebranka :) Fialovy jsem občas nerozuměla ani pozdrav jak huhňá, Pražanové nevěřím že má řidičák, jak je blbá, 3 metrový Radek Vrtal si zase pořád stěžuje jak se někam nevejde, bez krk, ovarová hlava Pepa Vrtal by měl zůstat u dabingu a nezkoušet dělat humor, a Meduna by zase mohl přestat být tak akční, mládí tím nedožene :) Ale jinak je to rozhodně nejlepší pořad z české produkce o autech. O autech se v něm ostatně dozvíte víc, než třeba z Top Gearu mě to překvapivě baví, a moderátory mám i přes svou kritiku ráda. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama