Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Koukám na zdejší komentáře a jsou už značně zastaralé (Jitka Čvančarová už bohužel chybí) - to se není čemu divit, když pořad bězí už pět let a často se mění formát a moderátoři. V tuto chvíli tu máme oproti minulu sekci "expertů", kteří opravdu autům rozumí a pak sekci "herců a moderátorů" kteří se snaží pořad oživit a dát mu nadhled a laické vnímání aut a všeho kolem nich. Osobně mám radši tu odbornou sekci, která je zároveň vtipnější (můj oblíbený expert Pepa :-D). Shrnuto - na naše poměry podle mě zatím nejlepší magazín o autech, ačkoli konkurence (AMStyl a AutoMag) se dotahují. Nesrovnávat s Top Gearem. P.S.: Chápu, že se to někomu nelíbí, protože "nemá rád auta". Tak na to proboha nekoukejte! ;-) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý pořad na který se dá dívat u snídaně... Logicky se to nevyrovná zahraničním pořadům, ale kvalita tu bezesporu je, potíž je horší zajímavost moderátorů a posupná snaha něco okoukat z Top Gearu předělat to po Autosalonovsku a lidem to předkládat jako nový skvělý, svěží nápad (viz dráha kde se závodí s jakousi blondýnou co má na sobě vždy helmu, atd..)... 3z5 ()

Reklama

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc se tu porad srovnava Autosalon s Top Gearem, vzdyt to jsou hrusky s jablkama. Snad kazdemu je jasne, ze TG je o 5 trid jinde a takove srovnani nema smysl. Expert Pepa je neco jako Babica automobilismu. "Testuje" 5 litrovy diesel a mele o spotrebe, ktera jiste potencialniho majitele zajima. Jede ve spickove verzi auta jako duchodce do kauflandu a keca neco o jizdnich vlastnostech. Zrychleni auta s uz zminenym motorem hodnoti jako "to bude na krizovatce znat". Seriously, dafuq? ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Autosalonem jsem vždy vyloženě opovrhoval a srovnával ho s mnohem kvalitnějšími konkurenčními pořady o autech. Nicméně i tak měl pořad jistou informační hodnotu, což mi zabránilo udělit odpad tehdy a k tomu v reakci na záplavu odpadu televize prima ještě přidávám ještě jednu hvězdu navíc dnes. Stále to není nic moc, moderátoři nemají žádné charisma a je to nuda k uzoufání, ale při sledování se člověk alsespoň něco dozví, což zde musím ocenit. 35% ()

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama