Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sidharth Mehra (Ranbir Kappor) je rozmazlený spratek z bohaté rodiny a tak se nemusí o nic starat. Užívá si večírky se spolužáky, rozhazuje otcovy peníze, ale jednoho dne musí nastat zlom. Na promoci se seznamuje s Aishou (Konkona Sen Sharma) a stráví s ní celý večer a ještě ten den se dohodnou, že z nich budou jen přátelé. V závěrečném testu Sid ve škole propadá a otec ho donutí pracovat ve vlastní firmě a pokud vydrží nějaký ten čas, odměnou mu bude nový automobil. Sid nabídku přijal, ale nevydržel ani týden, pohádal se s otcem a utekl z domu. Nastěhoval se k Aishe, které pomáhal najít bydlení a rozkoukat se po Mumbaii a ta ho za odměnu bere k sobě. Sid se do Aishy pomalu zamilovává, ale ona mu říká, že je nezralý a že ona hledá někoho lepšího, kdo má práci a ví, co chce od života, což není jeho případ... (Katekat)

(více)

Recenze (8)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Bláznivú mladosť považujem za jeden z najlepších Bollywoodských filmov, aké som mal zatiaľ možnosť vidieť. Preto som sa tešil na prvotinu Ayana Mukherjeeho, ktorý má veľmi sľubnú budúcnosť. A znova tu máme využitého jedného z mojich obľúbencov Ranbira Kapoora. Film je inak úplne obyčajná pohodová záležitosť, bez toho epického rázu Bláznivej mladosti. Ale aj napriek tomu si ma to získalo. Prerod z rozmaznanca na hodnotného človeka je krásne prirodzený. Film netlačí na pílu. Vyžíva sa v naťahovaní scén, pričom nezabúda byť stále pútavý. Plus Siddhartha je sympatický hrdina, blúdiaci v spoločnosti ako hádam každý z nás. Naozaj som si to užil, aj keď to má svoje chyby. A až na titulkovú sekvenciu tam chýba tanec a rytmická pieseň. Mimo to, film, ktorý vie pohladiť dušu, ak mu to dovolíte. Hlavne ak si uvedomíte, že je to už dlhý čas, čo niekto povedal niekomu ľúbim ťa a stál pri tom v daždi. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stane, aby název filmu také prozrazoval celý jeho děj. Skutečně celý, protože náš hrdina Sid prohlédne. Prohlédne v profesním i osobním životě. Konec. Toliko tedy nulový děj, ovšem pokud patříte mezi milovníky (milovnice) Ranbira nebo Konkony, máte s nimi možnost strávit příjemné chvilky plné... nicnedělání. Jediný, kdo stál skutečně za řeč, byli tradiční rodiče v podání Supriye Pathak a Anupama Khera. Nakonec jsem ze samého nedostatku čehokoli zásadního začala nadšeně sledovala odkazy na klasické hindské filmy (hudbu, fotku Madhubaly) a nikdy nekončíčí proměnou triček s americkými animáky, které Ranbirovi tolik slušely. Nejvíce to se Snoopym (ale komu Snoopy také nesluší, že). #festivalbollywoodskehofilmu ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je tak nesympatický spratek, který dětinsky a vztekle háže své neúspěchy na všechny kolem, až mi zprotivil celý film. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Povšechně vydařená jemná komedie, které by ovšem vzhledem k dějové řídkosti slušela kratší stopáž a rychlejší tempo. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama