Reklama

Reklama

Večeře s April

  • USA Pieces of April (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rebelující dcera April Burns (Holmes) pozve svou rodinu na nákladnou sváteční večeři do svého newyorského bytu, protože zjistí, že její maminka je vážně nemocná a chce se s ní udobřit. Ale její pokusy udělat Den díkůvzdání nezapomenutelným se zhatí, když zjistí, že trouba nepeče. Její příbuzní už jsou na cestě do města a April se musí při přípravě dokonalého jídla spolehnout na pomoc cizích lidí a připravit událost, na kterou se nezapomíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

kacmi 

všechny recenze uživatele

Malý, nenútený film, ktorý neotrelo spracúva klišé o zmierení sa rebelujúcej dcéry so smrteľne chorou matkou, a poťažmo i s celou rodinou. Film ponúka na Oscara nominovanú Patriciu Clarkson, ale i rovnako výborný herecký výkon Olivera Platta a sympatickú Katie Holmes (možno však až príliš na fakt, že musela byť vcelku neznesiteľná pre celé svoje okolie). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film o zmiereni a o tom, ze trochu utrpenia patri k zivotu. Zivot je kamos a hajzel a smejd- to ale vieme. Katie Holmes  bola na urovni, poriadne filmy mala az po tomto - Batman Begins 2005, Loganovi Partaci 2017. Reziser dokazal, ze peniaze nie su vsetko - este je tu zlato, striebro, diamanty, statne dlhopisy .....  74 % ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Jedna cesta na večeru......skoro road movie......jedna príprava večere....skoro trápna komédia ....obe schémy postupne odkrývajú niečo o postavách a dôvodoch prečo sa ide na večeru....kto ide na večeru.....a za druhé kto a prečo a ako varí večeru....plus klasický koniec...ten máte v názvu filmu.....film je točený naturálne a amatérskou formou..to je plus aj mínus....nech si každý vyberie podľa svojho gusta. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikající americký "nezávislý" film s výbornou Katie Holmes v hlavní roli, který zpracovává velká i malá témata.. Kterak se černá ovce rodiny snaží seč jí síly stačí připravit večeři na Díkůvznání pro svou umírající matku, která jí z duše nenávidí.. Tento krátký film (81 minut) dokáže bravurně zachytit problematiku rasové nesnášenlivosti, multikulturního neporozumnění, problematiku rodinných vztahů, otevírá drogové téma, poukazuje na sociální rozdíly, předsudky, pokrytectví, sousedské poměry.. Hodně špatná byla kamera braná "z ruky", ale zase to filmu přidávalo na "autentičnosti".. Jsem opravdu hodně uspokojena :-) ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že v tomhle filmu Katie Holmes předvede něco jinýho, než jak jsem na ni zvyklej (v každém filmu ji beru jako vážnou šprtku), ale ani po tomhle snímku, kterej mě jinak docela bavil (především díky Oliveru Plattovi), jsem na ni názor nezměnil a furt ji beru jako průměrnou herečku, která to podle mě nikam nedotáhne (i když, díky Batmanovi se přeci jenom možná někam dostane). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • "Caro Mio Ben" od Giuseppa Giordana je píseň, kterou zpívá Beth v autě. (HellFire)
  • První vlastní scénář Petera Hedgese. Všechny ostatní byly adaptacemi. (HellFire)
  • Natočeno za 16 dní s rozpočtem 100,000$. Peter Hedge zaplatit 10$ za režii, 10$ za scénář a herci pracovali za 248$ na den. (HellFire)

Reklama

Reklama