Reklama

Reklama

Recenze (5)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To nejlepší přišlo až ke konci. Donald Pleasence je dodnes profesionál,ale celý film neutáhne,když nemá tolik prostoru. Hudba je skvělá,italské syntezátory a lehký melodický zpěv něco jako "lala lala" taktéž. Asi jsem měl nějakou ořezanější verzi,protože nějakých gore nebo extra efektů jsem se nedočkal,ale příšera byla fajn. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní atmosféra, parádní efekty a dobří herci. Všechno působilo dokonale, tak proč mě to sakra tak zklamalo? Tohle je takovej divnej film. Příběh sice byl slabší, ale vynahrazovaly mi to parádní efekty mrtvol a démonů a bůh ví čeho tam bylo. Sliz vede. Pleasence je dobrej i když mi přišlo že má málo prostoru. Ostatní herci nebyly špatní. Co mi vadilo byla strašná hudba která mě teda otravovala po celou dobu filmu. Atmosféra by se dala krájet a měla správný koule. Sakra takovej pozitivů a já nemůžu dát větší hodnocení než 3*. BTW 5000 ohodnocenej film! ()

anderson 

všechny recenze uživatele

PRÍZRAKY alebo horor, ktorý je o triedu horší ako DEMONI (ku ktorým bol naozaj kedysi pripojený ako trailer). (17.3.2009) ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Neznámý horor,který jsem po dlouhé době shlédl na vhs.Atmosféra sice minimální,lekajdy nefungují,ale co,Donald se alespon snažil. ()

Reklama

Reklama