HorrorVamp
Obsahuje SPOILERY: Začala bych tím, že Spettri má dobrej trailer, který ale nejspíš nikde na netu nenajdete, ani na youtube. Snad ho znají jen ti, co se ještě nezbavili pirátských VHS s Démony, které ukázku k Spettri, neboli Specters obsahovaly (i já mezi ně patřím), tudíž jsem začala pátrat i po filmu, který jsem sehnala teprve nedávno. Vše podstatné je bohužel v traileru, neboť film sám o sobě je velmi zdlouhavý, i přes "pouhých" 92 minut. Najde se tu i pár světlých momentů, mezi které samozřejmě řadím Donalda Pleasence, který si zde zahrál doktora "Lasky" a opět mne nezklamal, ze pár chvil prolézání katakombami také přivodily jakž takž strašidelnou atmosféru a jako bonus jediné leknutí za celý film. Korunu tomu všemu ovšem nasadila sama příšera "z jezera", kterou nám na konci ukážou v celé své "hrůze". Ta snad nebyla ani béčková, řadila bych ji bohužel i do nižších kategorií a dokonce i takový Pumpkinhead je oproti ttomuto krasavec:) Kdyby raději zůstali jen u náznaků, jako po většinu filmu (sem tam zahlédneme svítící očka a pařáty), nemuselo to být tak tragikomické... 3 hvězdy si film ale zaslouží. Nějaká ta atmosféra zde tu a tam byla (80. léta se zde rozhodně nezapřou), hudba se též dala poslouchat a Donald Pleasence je prostě nezapomenutelný. Řekla bych dokonce o dvě třídy horší, než Démoni.(15.10.2009)
Campbell
Parádní atmosféra, parádní efekty a dobří herci. Všechno působilo dokonale, tak proč mě to sakra tak zklamalo? Tohle je takovej divnej film. Příběh sice byl slabší, ale vynahrazovaly mi to parádní efekty mrtvol a démonů a bůh ví čeho tam bylo. Sliz vede. Pleasence je dobrej i když mi přišlo že má málo prostoru. Ostatní herci nebyly špatní. Co mi vadilo byla strašná hudba která mě teda otravovala po celou dobu filmu. Atmosféra by se dala krájet a měla správný koule. Sakra takovej pozitivů a já nemůžu dát větší hodnocení než 3*. BTW 5000 ohodnocenej film!(16.3.2012)
anderson
PRÍZRAKY alebo horor, ktorý je o triedu horší ako DEMONI (ku ktorým bol naozaj kedysi pripojený ako trailer). (17.3.2009)(17.3.2009)