Reklama

Reklama

Inga Lindström


Svatba mé lásky (E39)

(epizoda)
  • Německo Die Hochzeit meines Mannes (více)

Obsahy(1)

Lena Holm pracuje jako manažer ve společnosti, která se specializuje na zaoceánské plavby. Má 16-ti letého syna Juliuse. Lena je velmi úspěšná ve své práci, má výborné organizační schopnosti a díky tomu jejím dalším úkolem je příprava svatby dcery svého zaměstnavatele. Nemá na to mnoho času. Svatba se má uskutečnit v půli léta. Budoucí nevěsta Maren Elkberg a její snoubenec Jacob Jansson se na svatbu velmi těší. Potkali se v Africe, kde Jacob pracuje jako lékař v humanitární organizaci 3 měsíce v roce. Po zbytek roku vykonává svou praxi ve Stockholmu. Při obědě se snoubenci Lena zjišťuje, že Jacob je její velká láska z mládí. Ačkoliv se oba snaží potlačit své city, nedaří se jim to a jejich láska opět vzkvétá. Kartami ovšem zamíchá právě Maren, která oznámí, že je těhotná…… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože, BOŽE - proč ta paní stojí o takového hovadského pána? Jak může být takový tro(t)lík uznávaným lékařem? Proč bohatý otec ve výchově své naprosto rozmazlené slečinky nepoužil více facek? Poučila se slečna z této velmi drahé eskapády v tom, jak indikovat těhotenství? Proč se film nebere více s nadhledem? A kdo je otcem toho fracka od paní, která neví, co chce? Zajímají mě odpovědi na tyto otázky - NE, a ani vás by neměli. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je třeba ocenit úctyhodný pokrok říšských filmařů v tom, že ta holka je vážně hezká. To je v německých filmech nevídané. To je ale bohužel fakt všechno :-D Jinak bych z toho trapností zvracel... ()

Reklama

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama