foto

Julie Engelbrecht

  • nar. 2.7.1984 (31 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Julie Engelbrecht, je dcerou německé herečky Constanze Engelbrecht a francouzského režiséra a herce Françoise Nochera. Své první filmové zkušenosti sbírala po boku své matky ve filmu Adieu, mon ami z roku 1996. Vystudovala nejen Akademii hudby a divadla v Hamburku, ale i cirkusovou školu Annie Fratellini v Paříži. V roce 2004 si ve filmu Napola - Hitlerova elita zahrála novinářku a dále následovaly role v seriálech Zwei Profis a Ve jménu zákona. Až film Mutig in die neuen Zeiten z roku 2005 ji ale přinesl nominaci na cenu Undine Award, která je udílena mladým hercům v německy mluvících zemích.

Svou první hlavní roli si střihla v televizním filmu Rasmus a Johanna (2008). O tři roky později si pod vedením  Hanse-Günthera Bückinga zahrála titulní roli v rakousko-německém koprodukčním filmu Die Tänzerin - Lebe Deinen Traum, který částečně tématicky připomíná Fantoma Opery a Černou labuť. Z Júliina ztvárnění baleríny bylo cítit obrovské charisma, kdy i kritici museli sklonit hlavu a ocenit její obzvlášť přesvědčivý výkon v tomto snímku.

Dětství a mládí prožila na farmě v Coulommiers východně od Paříže, ale nyní žije v Berlíně. V současné době se těšíme na americkou akční fantasy záležitost - Poslední lovec čarodějnic, kde si zahraje po boku Vina Diesela čarodějnou královnu Finnoualu. Máme se na co těšit.

✽ Veassë Taurina "Ainy" Celva ✽

Herecká filmografie

2015 Poslední lovec čarodějnic
2014 Die Mamba
Frei
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
45 Minuten bis Ramallah
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
Odkaz hříšnice (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Formel Zukunft (TV film)
Die Tänzerin - Lebe Deinen Traum (TV film)
Inga Lindström: Svatba mé lásky (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Schuss (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Sturz (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Verdacht (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Die Erlösung (TV film)
2009 Berlin ´36
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
Rampelník (TV film)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Rudý baron
2006 Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
2004 Klassentreffen (TV film)
Napola: Hitlerova elita
2002 Zwei Profis (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Adieu, mon ami (TV film)
Kobra 11 (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace