Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální tým expertů na paranormální jevy vyšetřuje a dokumentuje nadpřirozená zjevení... Jste připraveni na zákaz vycházení? Trojice nebojácných dobrodruhů Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin ze zábavného dokumentárního seriálu o dobrodružstvích na místech, kde údajně straší, do toho jde po hlavě. V každém dílu se trio nejdříve seznámí s historií strašidelného místa. Vyzpovídá historiky i očité svědky a vyzbrojí se příběhy o duších těch, kteří tam zemřeli. Nakonec se tam Zak, Nick a Aaron nechají zamknout od soumraku do úsvitu a stráví noc vyvoláváním duchů. (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

S0?: Reality show, kde tři "odborníci" navštěvují strašidelná americká místa a pomáhají tam žijícím lidem tím, že jim říkají, že tam straší. A takhle pořád dokola. Pokud se zajímáte o paranormálno (tzn. věříte na něj) a uspokojí vás byť sebemenší náznak toho, že je někde duch, budete asi spokojení. Pokud na tyhle věci ale nevěříte, tak s Po stopách duchů vůbec neztrácejte čas. O existenci duchů vás stejně nepřesvědčí. 5/10 ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Strašidelnější než kdejaký horor. Právě to, že se mapuje skutečnost, má u mne na svědomí husí kůži i na zádech. Miluji historky, pověry nebo legendy, nevysvětlitelné zkušenosti s neznámými entitami, strašidelná místa nebo ghost turistiku. Po celou dobu, co každý díl sleduji, mám pocit, že za mnou nějaký duch stojí, opravdu na počůrání, a to jsem zvyklá na kde co - horory patří mezi mé oblíbené pohádkové žánry pro oplodňovací večery, případně jsem schopna na ně jít nejen na prvním rande. Opravdu to, co mě nejvíc děsí jsou příběhy ze skutečnosti, ne filmové scénáře, potažmo kvalitně zpracované masky v hororových snímcích. ()

Reklama

jahdahkaleem 

všechny recenze uživatele

Jsou zde 2 možnosti: Buď je celý cyklus jeden velký fake, což by indikovalo ohromný filmařský um, fantazii a smysl pro autenticitu a hodnocení 5*, nebo jde opravdu o pravdivý materiál, a za ten by trojice aktérů zasloužila hvězd alespoň deset, protože odvaha kterou kluci prokazují je neskutečná. Ještě lze brát v úvahu 3. možnost, nebo-li že je to půl napůl, ale tu bych beztak hodnotil opět pětkou. Zkrátka, jde o obrovsky sugestivní dokumentární seriál, který žádný duchařský či hororový fanoušek nemůže nechat bez povšimnutí. Je obrovská škoda že zatím nejsou k dispozici české titulky, ale show si rozhodně užije i ten kdo si s angličtinou netyká. Doporučuji! ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Velice zaujímavé sledovanie. Už viem odkiaľ brali/okopírovali všetko tvorcovia filmu Grave Encounters (2011). Fakt neviem, či je to všetko len fake, ale ak aj áno tak urobený skvele alebo či to je skutočné. Ja som sa miestami dosť bál, a keď to je reálne, tak potom uff. Night vision kamery, záznamy zvuku, rôzne veci zachytené či na video, foto, audio rekordér. Asi najlepší seriál svojho druhu o duchoch a paranormálnych javoch. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen jeden díl a kdoví, jestli uvidím další, tak to zhodnotím rovnou, i když můžete namítat, že hodnotit jeden díl je o ničem, v tomhle případě to myslím nevadí. Styl dokumentu mi velmi sedl. Parta zajímavejch chlápků nejdřív shromáždí očitá svědectví o zjeveních duchů, sem tam se poradí s "odborníky" a pak se vydají na místo a začnou natáčet. Já osobně na duchy věřím a nevím, proč zpochybňovat zrovna mnou viděnou epizodu Duchové skanzenu, neboť to vypadalo hodně realisticky a v tomhle případě bych těm natočeným záběrům i věřil. A v tom je další kouzlo pořadu - jestli je to fejk, a jestli jo, tak je to fejk jako bejk a navíc neskutečně působivě, reálně a neskutečně uvěřitelně udělaný. Navíc to má parádní atmosféru, skvělé průvodce a na rozdíl od mnoha podobných doku pořadů je to i hodně kvalitní, zábavné a místy pro někoho možná i šokující. 75%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Nick Groff po 135 epizodách seriál opustil a místo něj se do vyšetřování zapojili technici Jay Wasley a Billy Tolley. (LucyZ)
  • V 5. epizodě 4. série s názvem Stanley Hotel tým vyšetřoval matrace, na kterých podle nich zemřeli lidé. Skutečný personál hotelu Stanley ovšem prozradil, že to bylo jinak. Hotel neskladuje matrace, na kterých lidé zemřeli. Ač se jedná o nejstrašidelnější hotel Ameriky, tak to byly normální matrace. (Vitox)
  • Sezona 2014 byla rozšířena o 7 extra epizod pod názvem "Ghost Adventures Aftershocks". (sabres72)

Reklama

Reklama