Reklama

Reklama

Experiment kolonie

(pořad)

Obsahy(1)

Tato reality show je kontrolovaným experimentem zkoumajícím, jak by lidé přežili po globální katastrofě. Po deset týdnů se deset dobrovolníků z různých oborů (vědec, mechanik, doktor a další) snaží přežít v prostředí po katastrofě. Jsou vymezeni na opuštěnou továrnu a její okolí. Ze začátku nemají vodu, jídlo ani elektřinu, ale postupně se snaží všechny tyto problémy vyřešit. (Sharkey)

(více)

Recenze (56)

jeandepatch 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavá reality show (nejsem si jistý na kolik reálná), ale nemyslím si, že by mělo smysl vidět víc sérií než jednu. Parta lidí z druhé série mi bude ještě nějakou chvíli chybět... Vytknul bych tomu možná jen to, že útočníci při přepadeních neseberou ty důležité věci co kolonisté mají. Ale když to tak vemu, tak jsem za to spíš rád, protože jim vždycky fandim. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 10/10/// +prostředí, snaha tvůrců přiblížit nám život po apocalypse, často dobře vložená dramatická hudba -pořád divák ví že je to "jenom jako"/// Rozhodně netradiční (televizní) experiment u kterého mi sice pár věcí schází (např. co se dělo s postavami a s herci po skončení natáčení). Nicméně i přesto je to dle mého hodně uvěřitelná sonda to chování lidí, kteří se ocitli v takovéto situaci. Na každém z nich bylo vidět jak na ně dolehla situace a je docela pravděpodobné, že někteří z nich začali ztrácet pojem o tom co je realita a pořádně se vžili do "své role". Bylo by to jistě ještě na větší rozbor, ale raději si jdu přečíst názory ostatních, třebas se dozvím něco co mi uniklo./// Celkem 67%/// ()

Reklama

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Reality show, která má spíš snahu ukázat, jak lze pomocí vychytávek lépe přežít případný "konec světa". V reálu první seženu kvér či dva a pak teprv řeším ostatní, protože v takovém světě opravdu přežijí jen ti nejsilnější nebo nejchytřejší. První série za 4* (ikdyž pravděpodobnost, že se zrovna sejdou tito odborníci, je skoro rovná nule), druhá o dost slabší za 2* (takové plácání odnikud nikam, několik egoistů ve skupině = kooperace skoro nula). ()

umbjaz odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové.... Stanfordský vězeňský experiment v praxi jen s kamerama a neuvěřitelnou konzumní show všude okolo. tahle "realita" je tólik utažená za vlasy, že bych brečel. Nebuďte slepí! je to jak Orwell v praxi, ukazují vám jen to co chtějí abyste viděli. může tam rovnou stát týpek v kvádru s jedinou větou na rtech: "Jste svobodní!" ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten experiment mi přijde strašně umělý. Například, když tam přijdou "výtržníci", kteří chtějí sebrat poslední zásoby léků, tak si je prostě vezmou.. Misto toho, aby na ně vzali zbraně (sekery,klacky s hřebíky,..), tak na ně vezmou hasicí přístroj... Ale na druhou stranu mě to nečekaně baví, hned jak skončí jeden díl, hned se těším co bude v dílu dalším.. 70% za tu zábavu ;) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama