Reklama

Reklama

Experiment kolonie

(pořad)

Obsahy(1)

Tato reality show je kontrolovaným experimentem zkoumajícím, jak by lidé přežili po globální katastrofě. Po deset týdnů se deset dobrovolníků z různých oborů (vědec, mechanik, doktor a další) snaží přežít v prostředí po katastrofě. Jsou vymezeni na opuštěnou továrnu a její okolí. Ze začátku nemají vodu, jídlo ani elektřinu, ale postupně se snaží všechny tyto problémy vyřešit. (Sharkey)

(více)

Recenze (56)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten experiment mi přijde strašně umělý. Například, když tam přijdou "výtržníci", kteří chtějí sebrat poslední zásoby léků, tak si je prostě vezmou.. Misto toho, aby na ně vzali zbraně (sekery,klacky s hřebíky,..), tak na ně vezmou hasicí přístroj... Ale na druhou stranu mě to nečekaně baví, hned jak skončí jeden díl, hned se těším co bude v dílu dalším.. 70% za tu zábavu ;) ()

umbjaz odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové.... Stanfordský vězeňský experiment v praxi jen s kamerama a neuvěřitelnou konzumní show všude okolo. tahle "realita" je tólik utažená za vlasy, že bych brečel. Nebuďte slepí! je to jak Orwell v praxi, ukazují vám jen to co chtějí abyste viděli. může tam rovnou stát týpek v kvádru s jedinou větou na rtech: "Jste svobodní!" ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý psychologický pokus. Parta lidí 10 týdnů obývá továrnu v opuštěném průmyslovém areálu a simuluje post apokalyptickou situaci. Každý člen týmu je něčím prospěšný. Staví si různé vychytávky a snaží se přežít. Režie jim tam občas někoho pošle, aby jim to trochu znepříjemnil. Je opravdu pozoruhodné, že lidi se do toho po pár týdnech vžili a brali to jako realitu. ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně to nejhorší co jsem viděl z produkce Discovery Channel. Nápad není úplně špatný, proč nezkusit simulovat postkatastrofický svět. Tento "experiment" mě ale vysloveně urážel. Jak se tento pořad bere strašně vážně, herci nabíhají "zmlátit" účastníky, ti předstírají že se brání a na kameru mluví o tom jak bojují život a podobně. Nemůžu říct nic jinýho než ze mě to doknale sralo. Idiotský nafejkovaný scény, který asi mají působit reálně a emotivně. To se jako mám bát když vím, že se tam nic nemůže stát? Jenom kretén může říct že se jedná o něco podobnýho jako Survivor (jak to tady vidím na boku). Dementní kravina, která uráží inteligenci diváka sice jiným způsobem, ale podobnou měrou jako ty nejhorší výplachy českých televizí. ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Reality show, která má spíš snahu ukázat, jak lze pomocí vychytávek lépe přežít případný "konec světa". V reálu první seženu kvér či dva a pak teprv řeším ostatní, protože v takovém světě opravdu přežijí jen ti nejsilnější nebo nejchytřejší. První série za 4* (ikdyž pravděpodobnost, že se zrovna sejdou tito odborníci, je skoro rovná nule), druhá o dost slabší za 2* (takové plácání odnikud nikam, několik egoistů ve skupině = kooperace skoro nula). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama