Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

machonza odpad!

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení na ČSFD jsem čekal extrahroznouneskutečněpříšernou hovadinu, vůbec nejhorší snímek co byl kdy natočen.. a kupodivu.. nebyla to až taková hrůza.. Do kina bych na to rozhodně nešel, zas až tak dobrý to není.. příběhově taková stupidnější pohádka a zpracování je megahrozné, například "hajzlfón" a.k.a. způsob jak se Herkules dorozumívá s Diem.. Vzhledem k hodnocení na žebřičku si myslím, že dost lidí se na to ze zvědavosti podívá.. A já jsem byl jeden z nich. Přesto nelituju, že jsem to viděl :) ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Bylo to špatné, nemůžu tvrdit, že to je suprová podívaná, která bude bavit a budu ji chtít vidět 10x. Ale 1. nejhorší film? Nah, zdaleka ne. Zápletka, byť bylo vybráno smolné téma, a ani nebylo dobře zpracováno je koukatelná a když u toho člověk pozavře očko, není to až tak špatné. Všem bych doporučil kouknout na 2. nejhorší film, Waterloo po česku, to je do očí bijící hrůza. Tady dáváme zasloužené 2 hvězdičky ()

Reklama

Eterninox odpad!

všechny recenze uživatele

Potom, co se Hoganův Zeus objevil v záchodové míse, mi došly síly. Suveréně nejhorší do kin distribuovaný (a pravděpodobně i jakýkoliv jiný) film, co jsem kdy měl tu smůlu vidět. Mladý Sandrak by měl přestat děsit filmové diváky a zjednat si dlouhodobou lékařskou pomoc, dokud ho ty steroidy ještě nezabily. 0% ()

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Tohle má být nejhorší film na světě. No to mě pos*r. Když jsem viděl hodnocení, tak jsem čekal, že to do 10 minut vypnu. Film nebyl vůbec žádný zázrak, o tom žádná, ale 35% dávám. Chci jen říct, že jsem viděl i větší kinematografické ztroskotání. Komedie to úplně nebyla, spíše rodinný sportovní film. Ale opravdu maximálně na jedno shlédnutí... ()

Dampfer odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou skvělé a geniální, filmy které jsou dobré, tak tyhle velmi rychle opustíme, tady Herkules patřit nebude. Dále filmy, jež ujdou, bohužel, tady taky ne. Nakonec filmy blbé, které ale v některých případech neberou vážně a někdy mají až tolik nadhledu, že je to katapultuje výše. Skoro cíl. No a teď tu máme skupinu snímků, které jsou ubohé, tupé a naprosto odpadové! Herkules 3D patří právě do této skupiny a vyloženě mi u něj bylo špatně, jak se film dokáže zamotat a vytvořit nelogismy i v tak mělkém ději! Navíc se nedostavoval ani úsměv z naivity tvůrců, jen občasné sarkastické uchichtnutí, no, ani jako odpad to není geniální a jedná se o čistočistý filmový šmejd! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama