Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dokonalé! Zprvu jsem na to koukal s ironickým úšklebkem a říkal si: "Tohle je krátkometrážní film a je na csfd?" Ale v následných minutách mne pochytil nejen song, ale i taneční kreace, na rtech se mi objevoval úsměv, který se mi nakonec na tváři usadil a po oněch 4 minutách Mattové terapie na špatnou náladu, depresi a smutek, jsem měl chuť si také tak zaskákat po pokoji. :) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle ani není kraťas. Spíš perfektní písnička s dobrým videoklipem. I tak by se totiž dal pochopit tenhle výtvor. Každopádně muselo to dát hafo práce jet do všech koutů světa a natočit tam takovej šílenej taneček. :-)))) 1 hvězdičku jsem se rozhodnul ztrhnout za to, že tenhle Matt zapomněl na naše krásné Česko. :-((( ... malinká oprava - po zhlédnutí více jeho videií jsem narazil i na Českou Republiku, ale tímto to chlapec už moc nezachrání :-D Ke všemu ta hudba v tom jiným videu je dost úděsná :-( ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné video, naprosto fantastická písnička tomu dodávají nejpřátelštější, nejpříjemnější a nejpohodovější video, co jsem kdy na internetu viděl a že tohle jsem viděl alespoň stokrát. To se totiž neomrzí. Přiznám se ale, že Mattovi šíleně závidím jeho cestování po světě. Vždyť on s tím byl úplně všude. Na druhou stranu zase srazím reklamu na čaje Aquila, která si tento nápad zkopírovala i s podobnou hudbou. Hnůj na ně. Matt je jen jeden! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama