Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné video, naprosto fantastická písnička tomu dodávají nejpřátelštější, nejpříjemnější a nejpohodovější video, co jsem kdy na internetu viděl a že tohle jsem viděl alespoň stokrát. To se totiž neomrzí. Přiznám se ale, že Mattovi šíleně závidím jeho cestování po světě. Vždyť on s tím byl úplně všude. Na druhou stranu zase srazím reklamu na čaje Aquila, která si tento nápad zkopírovala i s podobnou hudbou. Hnůj na ně. Matt je jen jeden! ()

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Úžasné video Matta Hardinga, který roztančil a vykouzlil úsměv na tváři mnoha lidem na naší planetě. Malý akt odvahy, nevázanosti a co to dokáže s lidmi udělat, za tuto aktivitu a odhodlání dělat lidem radost se mu ze srdce klaním a smekám. Pro někoho možná hloupost, či maličkost, pro mne však ukázka velkého srdce a dobroty - takový lidé by měli jít příkladem všem ... 100% ()

Reklama

kohaku odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, místa kam se Matt dostal, kde se snaží roztančit "svět," jsou zajímavá a v koláži by mohla vytvořit nádherné video..., kdyby však ale Matt nebyl hnusnej tlustoprd, co skáče jak trouba v doprovodu kýčovité hudby. Výsledný dojem? Video, které dokáže tak akorát nasrat, stejně jako nadšené vánoční reklamy od Gapu. ()

jobina 

všechny recenze uživatele

Poslouchat Praan od Garryho Schymana - ano, to zvládnu. Vidět všechny možné kouty světa - také a velmi ráda. Ale sledovat poskakujícího "tanečníka" - hmm, ještěže se jedná o krátkometrážní film. I když jsem si jej pouštěla několikrát, nějak fakt nejsem schopna podlehnout tomu "předávání pozitiva". No co, nikdy jsem nebyla příznivcem organizovaných společenských her... ()

jahol 

všechny recenze uživatele

1)Na tohle se dá koukat pořád... a pořád nacházíte další a další milé detaily. 2)Jen ti, co nesoucítí, ti smutní prázdní asociálové, dávají méně než za dvě. 3)Je mi přes padesát, žil jsem zatím hezký život a pozvolného vysychání a smrti se nebojím. Ale poté, co jsem viděl tohle video, si říkám.. kurva, kéž bych tady S NIMI mohl být tak dlouho, jak to půjde... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama