Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

gerry007 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad a skvělé zpracování. Krásná ukázka toho, že ať už běloši, černoši, Indové, Arabové nebo Asiati - všichni jsme v jádru stejní, resp. v podstatě stejně prdlí. Myslím, že jen velmi málo lidí se při sledování tohoto videa neusmívá. Doporučuji zkouknout i ostatní díly (Matt Harding zatím natočil 3 takovéto filmy - v tom nejstarším z roku 2005 je i Praha). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Where the Hell is Matt?" A kto je vlastne Matt? Pojašený chlapík, ktorý precestoval svet krížom krážom? Alebo je to biely, americký zvestovateľ globalizácie? A čo ten jeho podivný tanec? Je vyjadrením radosti zo života alebo oslavným rituálom príslušníka najmocnejšieho národa? Myslím, že podobné otázky sú pri tomto krátkometrážnom filme scestné. Je to príjemný, veselý, optimisticky pojatý snímok s jednoduchým, ale zaujímavým nápadom. Veľmi podarený amatérsky kreatívny video klip. **** ()

jobina 

všechny recenze uživatele

Poslouchat Praan od Garryho Schymana - ano, to zvládnu. Vidět všechny možné kouty světa - také a velmi ráda. Ale sledovat poskakujícího "tanečníka" - hmm, ještěže se jedná o krátkometrážní film. I když jsem si jej pouštěla několikrát, nějak fakt nejsem schopna podlehnout tomu "předávání pozitiva". No co, nikdy jsem nebyla příznivcem organizovaných společenských her... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Stejně jako si Forrest Gump jednou řekl, že se proběhne a lidi ho následovali, tak i tenhle Matt si procestoval celý svět a každou ze svých návštěv zvěčnil skrze potrhlý taneček natočený na kameru. Občas se k němu přidalo pár lidí, někdy si s ním zatančila zatraceně velká kupa lidí a za doprovodu kýčovitého dojáku z tohoto projektu vznikl vcelku příjemný krátký film. Snad o tomhle Mattovi někdo natočí biografický biják a dílo bude dokonáno:). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama