Reklama

Reklama

Polepšovna mazlíčků

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Přerostl vám problémový pes nebo kočka přes hlavu? Znepříjemňuje život vám i okolí a nevíte, jakou špatnost provede příště? Pošlete vašeho mazlíčka do polepšovny! (oficiální text distributora)

Recenze (44)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem obdobnej pořad na nějaký satelitní stanici. Ta paní, co převychovávala pejsky byla vážně skvělá, bylo vidět, že rozumí svojí práci. Pak jsem viděla tohle. Hm, dělají si legraci? Tohle je jenom ukázka neschopných lidí a jedný prapodivný ženský, která se snaží být děsná odbornice... No to snad ne... ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Když má někdo problém s hospodou, obrátí se na televizi Prima a navštíví pořad Ano, šéfe! Když má někdo problém se psem, obrátí se na Novu a poctí návštěvou paní veterinářku. Upřímně - smysl tohoto pořadu mi uniká. Mně tedy nepřijde nikterak zajímavé sledovat třicetiminutový pořad, na jehož konci se dozvíme, zda se ze zlobivého čokla stane hodný pes. To mě vážně nijak nevzrušuje, ať si třeba kadí po trávníku, je mi to fuk (nemám nic proti psům, jen mi tento pořad prostě přijde nezajímavý). Chovatel z Polepšovny možná získá nějaké dobré rady, milovník psů si užije záběrů na ně, ale jinak nevidím důvod, proč by na to člověk koukal. Nevím, čím si televize Nova myslí, že tento pořad diváky zaujme. Každý díl navíc musí být prakticky stejný. Nezlobte se na mě, ale Polepšovna mazlíčků je prostě ukázkový příklad NUDY. Nemyslím si, že na obrazovce vydrží dlouho...Dvě hvězdičky dávám za to, že přeci jen mohli vysílat něco mnohem horšího. Třeba prodloužené Babicovy dobroty. EDIT: Po zhlédnutí několika dílů a přečtení stránky, jejíž odkaz sem dala HelloNiky, měním hodnocení na odpad! Paní doktorku by měl nějaký pes pořádně kousnout do zadnice... ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Lidská blbost nezná hranic. O tom se můžeme přesvědčovat do nekonečna. Když mi začne přerůstat pes přes hlavu, tak s ním půjdu na cvičák, ale nepůjdu s ním do televize, aby všichni viděli jak jsem blbá, že ho nedokážu zvládnout. O různém rozmazlovaní ani nemluvím, co jsem si vychovalo to mám. Na druhou stranu pes vychovává i svého páníčka a dělá to mnohem rafinovanějším způsobem. Teď se vrátím k to mu, co nám servíruje Nova. Je to nezáživný a nudný pořad. Pro mě docela zbytečný. Nic nového se v něm neříká. Když jsem si pořizovala psa, tak jsem si zjistila všechno potřebné o rase a promyslela jsem si všechna pro a proti. Máme voříška, který je ze tři ras (yorkšír, jezevčík, pudl). Je to trošku individualista. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

když si člověk pořídí pejska, měl by myslet i na následky.. všichni si to představují jako Hurvínek válku :-) a když si s pejskem nevíte rady, zkuste zajít za odborníkem a to nemyslím polepšovnu mazlíčků.. existuje takový cvičák, jestli Vám to něco říká? :-)) ale je pravda, že nebýt tohohle pořadu, tak se zase tolik nezasměju, páč pejskové krásně vedou :-)) Sároušku, mě nevadí, že neumíš chodit u nohy a že občas něco zničíš.. jsi odrazem toho, jak se o Tebe starám :-)) ()

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

No nevím, je to spíš polepšovna páníčků a přehlídka různých podivných charakterů, kteří nechápou, že pes je pes a ne panenka, nepatří do postele a "hopity" a "mazlinky" a papů s páníčkem na něj neplatí. Ta specialistka je docela cool, už jak ty lidi přijdou, tak na ně tak zahlíží a hodnotí je, protože chyba je vlastně vždycky v těch lidech. Co je trapné je, že ty "nápravné metody" se neustále opakují, což je ale tím, že vesměs všichni dělají stejné chyby. Jakou poučení dobré, jako televizní formát na prd. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama