Reklama

Reklama

Dan Oniroku shoujo mokuba-zeme

  • USA The Girl and Wooden Horse Torture
všechny plakáty
Drama / Pornografický
Japonsko, 1982, 69 min

Režie:

Fumihiko Katō

Předloha:

Jukihiko Kuroiwa (kniha)

Obsahy(1)

Středoškolačka Nami vypadá na první pohled jako zcela normální studentka, ale tato křehká dívka doslova trpí svými sadomasochistickými choutkami a bizarními představami, které ji neuvěřitelně vzrušují. V jejích halucinacích figuruje učitel Muraki, který provádí S&M praktiky nejen s ní, ale i s ostatními studentkami. Dívky svazuje, bije, mučí erotickými pomůckami, nechává je pomočit, znásilňuje. To všechno ji vzrušuje a její představy se stávají stále více reálnými. Dojde to až tak daleko, že je Muraki obviněn ze znásilnění a vyhozen ze školy. Jejich cesty se však znovu zkříží… (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

anderson 

všechny recenze uživatele

Podľa románov akéhosi Dan Oniroku vznikla celá séria filmov. A podľa tohto jediného, ktorý som nateraz videl je možné si o nich urobiť akú - takú predstavu. Perverzný učiteľ tu ventiluje svoje chúťky na kdejakej pipke, ktorá sa mu pripletie do cesty a neštíti sa ani únosu svojich študentiek, ktoré vo svojom dome podrobuje bondáži, mučeniu a iným sexuálne extrémnym praktikám. Nakoniec však (ne)dostane "co-proto" ... (31.8.2009) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fumihiko Katô si tímto kouskem prožil svůj režisérský debut. Nechal se inspirovat romány populárního spisovatele S&M Dana Oniroka a společně se scénářem mu pomáhal režisér a scénárista Takashi Ishii. Film je plný polonahých děvčat, která jsou svázána, mučena nejen erotickými pomůckami ale i kleštěmi, pomočeny, bičovány – no prostě je zde k vidění všechno možné, co by normální holka asi zažít nechtěla. Naší hlavní hrdinku to však neskutečně rajcuje a je pro ni stále složitější rozeznávat, co je jen výplod její fantazie a co realita. Podobně však na tom bude i sám divák. Zvrácený příběh se samozřejmě soustředí hlavně na ponižování a mučení přítomných dívek, které učitel nejraději svazuje a „znásilňuje“ nejrůznějšími robertky. Tu a tam dojde i na polykání moči, nebo štípáním kleští do bradavek. S&M praktiky zrovna nevyhledávám, ale v rámci rozšíření svých „zkušeností s nejrůznějšími subžánry“, jsem do podobných kousků prostě jít musel. Nejde však o nic, co bych musel moc často vyhledávat. 50% ()

Reklama

Reklama