Reklama

Reklama

Dan Oniroku shoujo mokuba-zeme

  • USA The Girl and Wooden Horse Torture
všechny plakáty
Drama / Pornografický
Japonsko, 1982, 69 min

Režie:

Fumihiko Katō

Předloha:

Jukihiko Kuroiwa (kniha)

Obsahy(1)

Středoškolačka Nami vypadá na první pohled jako zcela normální studentka, ale tato křehká dívka doslova trpí svými sadomasochistickými choutkami a bizarními představami, které ji neuvěřitelně vzrušují. V jejích halucinacích figuruje učitel Muraki, který provádí S&M praktiky nejen s ní, ale i s ostatními studentkami. Dívky svazuje, bije, mučí erotickými pomůckami, nechává je pomočit, znásilňuje. To všechno ji vzrušuje a její představy se stávají stále více reálnými. Dojde to až tak daleko, že je Muraki obviněn ze znásilnění a vyhozen ze školy. Jejich cesty se však znovu zkříží… (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fumihiko Katô si tímto kouskem prožil svůj režisérský debut. Nechal se inspirovat romány populárního spisovatele S&M Dana Oniroka a společně se scénářem mu pomáhal režisér a scénárista Takashi Ishii. Film je plný polonahých děvčat, která jsou svázána, mučena nejen erotickými pomůckami ale i kleštěmi, pomočeny, bičovány – no prostě je zde k vidění všechno možné, co by normální holka asi zažít nechtěla. Naší hlavní hrdinku to však neskutečně rajcuje a je pro ni stále složitější rozeznávat, co je jen výplod její fantazie a co realita. Podobně však na tom bude i sám divák. Zvrácený příběh se samozřejmě soustředí hlavně na ponižování a mučení přítomných dívek, které učitel nejraději svazuje a „znásilňuje“ nejrůznějšími robertky. Tu a tam dojde i na polykání moči, nebo štípáním kleští do bradavek. S&M praktiky zrovna nevyhledávám, ale v rámci rozšíření svých „zkušeností s nejrůznějšími subžánry“, jsem do podobných kousků prostě jít musel. Nejde však o nic, co bych musel moc často vyhledávat. 50% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Podľa románov akéhosi Dan Oniroku vznikla celá séria filmov. A podľa tohto jediného, ktorý som nateraz videl je možné si o nich urobiť akú - takú predstavu. Perverzný učiteľ tu ventiluje svoje chúťky na kdejakej pipke, ktorá sa mu pripletie do cesty a neštíti sa ani únosu svojich študentiek, ktoré vo svojom dome podrobuje bondáži, mučeniu a iným sexuálne extrémnym praktikám. Nakoniec však (ne)dostane "co-proto" ... (31.8.2009) ()

Reklama

Reklama