Reklama

Reklama

Tetsuo: The Bullet Man

  • Japonsko 鉄男 THE BULLET MAN
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica výborná. Nový príbeh značne zmodernizovaný a s fungujúcou zápletkou. Má to nádych animé a aj pôvodných dielov. Celkovo som si hovoril - môže to byť lepšie ako predchádzajúci diel? A ono to v zásade aj lepšie je. Bullet man je omnoho výraznejšou postavou ako Body Hammer. Ale posledných 20 minút je len zmes tradičnej Cukamotovej šialenej kamery a duniacich zvukov hodeních na seba bez ladu a skladu v akejsi pro forme pre finále a výsledný trochu smiešny 5 years later. Koláž rôznych záberov, vedecký bunker aj začiatok premeny na výbornú. Zvyšok je reciklát. A hoci moderný háv Tetsuovi sluší, to prečo bol prvý diel taký zaujímavý už táto časť nedokáže obsiahnuť. Našťastie je to znova relatívne krátke. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak zbytocna recyklacia seba sameho ako v pripade Simizuoveho nekonecneho navratu k teme Ju-on, ale aj tak Shinya v mojich ociach tymto tretim dielom nepirnasa nic nove, co by uz nebolo povedane v minulych dieloch. Tam kde tento rok imho District 9 v oblasti "kyberpunkovych tem" prinasa novy vietor (a nie neporovnavam tie filmy z hladiska rozpoctu), kde synerigcky zname zlozky spaja do vzrusujuceho noveho celku, tam Shinya len v modernom have oprasuje stare zname. Povacsinou japonske a povacsinou nadsene publikum dojmy z projekcie trochu vylepsuje. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vesmes to same porad dokola, ale me tenhle vysoce kvalitni industrialni pruplach proste nikdy neomrzi. Obcasne diry v misty pribehove nude totiz spolehlive zazaplatuje Chu Ishikawa, jehoz hudba je opet neskutecny masakr a silne inspirativni zalezitost. Mel by davat lekce vsem hollywoodskym orchestralnim pizlalum jak se tvori soundtracky. K tomu radikalni kovove ozvuceni, ktere se s vasim audio systemem rozhodne mazlit nebude, nekompromisni Tsukamotovy video hysterie a jako bonus na zaver Tetsuo Theme od Nine Inch Nails. Z me strany naprosta spokojenost. 8/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

TETSUO v angličte bez Japonca v hlavnej úlohe a bez rotujúceho železného penisu to je THE BULLET MAN, komerčnejšia verzia ktorej pokus o slušnejší dej paradoxne nepomáha. Nemá čím zaujať a na dlho znechutiť od takejto tvorby ako pôvodný THE IRON MAN. I keď soundrack z prvého Tetsua som si po filme pustil okamžite a zo zvedavosti zhliadol i Tsukamotov kraťas THE PHANTOM OF REGULAR SIZE a hneď som dostal to, čo od tohoto metalového fetišistu očakávam. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJ VE SVÉM NOVÉM ŽIVOTĚ. DOUFÁM, ŽE SI HO UŽÍVÁŠ“....... /// Jste šílený Frankenstaine (řekl by Fantomas po 6ti minutách, ale jelikož tu není...) říkám si: ,,člověk, kterýmu se tohle honí v palici, by se měl léčit“..... a z auta, který sejmulo (schválně) malýho kluka teče nějakej sajrajt. Táta se začne ,,vlnět“ v rytmu muziky šílenější než je děj a já volám Chocolouškovi. Než přijel, dostává prostor PROJEKT TETSUO a jeho výsledek – Anthony (šukal jeho otec s androidem?) - ocelovej chlápek, ze kterýho chčije olej a manželka ho bezmezně miluje. ,,NO TAK, ANTHONY, ZNIČ VŠECHNY NAŠE LÍNÉ, POKOJNÉ SNY. PROBUĎ SE DO SVÉHO OSUDU.“ Šílená záležitost, jejíž poselství ani pointa se mnou nešvihly. Budoucnosti není třeba se obávat! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám nejsnadnější cestu k šílenství. 2.) Na světě jsem díky genetickýmu experimentu. 3.) Thx za titule ,,hribisko“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama