Reklama

Reklama

Jako jeden

  • Francie Magic Kisa
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Thriller
Francie, 2008, 30 min

Obsahy(1)

Mnoho let žili v odloučení. A teprve nyní se potkávají tváří v tvář. Dva bratři, dvojčata. Ale může to být ještě šťastné setkání s dobrým koncem? Zatímco jeden hledá rodinu, druhý totiž právě vyšel z vězení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kagemush 

všechny recenze uživatele

No ,s ohledem na to že mám rád kraťasy a Noir,asi mírně nadhodnocuju,protože pan Saliva zřejmě víc chtěl,než se zadařilo,alespoň co se atmosféry týče. Bettenfeld (mohli jsme ho zahlédnout už třeba v Amélii z Montmartu,Městě ztracených dětí,Purpurových řekách,nebo Delikatesách,-on ten Saliva zřejmě bude nějakej jeho kámoš,nebo co)) sice vypadá furt řádně zmatenej a vyděšenej,ale to je asi tak všechno.Snad ještě dvojčata vymahači byli docela prima,i jako vtip,-těch vtípků (docela drsných)tam bylo vlastně víc,tak za to a snahu 70%.( po druhém shlédnutí to těch 70% smělo obhájilo,-to že mi teprv docvakla celá tu odporná manipulace,aneb já na bráchu a brácha do mě,nebo spíš když má brácha PRIMA bráchu) ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Imponující na této kratičké etudě je, kolik děje, překvapivých zvratů a motivů se autorům podařilo vměstnat na tak malou plochu. Chvílemi opravdu drsné, ale celou dobu jsem se opravdu bavil. ()

Reklama

Reklama

Reklama