Reklama

Reklama

Jako jeden

  • Francie Magic Kisa
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Thriller
Francie, 2008, 30 min

Obsahy(1)

Mnoho let žili v odloučení. A teprve nyní se potkávají tváří v tvář. Dva bratři, dvojčata. Ale může to být ještě šťastné setkání s dobrým koncem? Zatímco jeden hledá rodinu, druhý totiž právě vyšel z vězení. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Aky 

všechny recenze uživatele

Imponující na této kratičké etudě je, kolik děje, překvapivých zvratů a motivů se autorům podařilo vměstnat na tak malou plochu. Chvílemi opravdu drsné, ale celou dobu jsem se opravdu bavil. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

No ,s ohledem na to že mám rád kraťasy a Noir,asi mírně nadhodnocuju,protože pan Saliva zřejmě víc chtěl,než se zadařilo,alespoň co se atmosféry týče. Bettenfeld (mohli jsme ho zahlédnout už třeba v Amélii z Montmartu,Městě ztracených dětí,Purpurových řekách,nebo Delikatesách,-on ten Saliva zřejmě bude nějakej jeho kámoš,nebo co)) sice vypadá furt řádně zmatenej a vyděšenej,ale to je asi tak všechno.Snad ještě dvojčata vymahači byli docela prima,i jako vtip,-těch vtípků (docela drsných)tam bylo vlastně víc,tak za to a snahu 70%.( po druhém shlédnutí to těch 70% smělo obhájilo,-to že mi teprv docvakla celá tu odporná manipulace,aneb já na bráchu a brácha do mě,nebo spíš když má brácha PRIMA bráchu) ()

Reklama

Reklama