Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Zasmála bych se tomu,kdyby to bylo nazvané jak vás v pěti vteřinách šokovat.Nejen,že jsou tam naprosto jebnutí lidé,ale nepřijde mi normální,když mám televizi puštěnou dostatečně nahlas, abych slyšela a zároveň ne tolik aby mě sousedi chtěli zabít a neslyším tu blonďatou ženštinu,která tam cvrliká o jakýchsi léčivých možnostech kamenů, o čakrách a podobně. Nevěřila bych,co objevím na youtube a čemu se na chvíli zasměju-Vlastík a jeho ŠTĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚĚĚĚ... Velice lituji lidí,co tam volají musí být asi na pokraji zhroucení, nebo asi na podobné mentální úrovni jako ti "moderátoři".A hlavně by mě zajímalo zda jsou tito "moderátoři" stejně trapní a "zainteresovaní" do tématu jak hlásají v telce. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

"Dobrý večer. Moje jméno je Jolanda a řeknu vám na vaše otázky. Jestli chcete vědět mojí budoucnost, co jsem dělala jako malá, ja vám to odpovím. " - "Ano, vy se skutečně odstěhujete, protože tady vidím.... pes je nejlepší přítel člověka a váš anděl míří hodně vysoko." - " Dobrý den, můžu se zeptat kolik vážíte? - No. eh děkuji za odpověď. " - "Dostala se do problémů, moje dcera, můj syn..... zavřeli ho. Chcete vědět kolik dostal? Já vám to řeknu.... nebo moje dcera se dostala úplně někde jinde. Taková slušná holka to byla, hodnej kluk to byl." - " Ano, umím cikánsky... dala mi moje maminka a můj tatínek." - " Vy máte dobrý, eh nemáte nic? Chcete volat, nechcete volat? Volejte!" - " Já nejsem žádnej psychopat... protože opravdu jsem..... ehh cikánka.!" ()

Reklama

BMW12 odpad!

všechny recenze uživatele

Akorát tahají z lidi prachy. Takovéto pořady měli už dávno zakázat. Ale Vlastík Plamínek, Stanley Bradley a Jolanda luxusní :D :D :D A ty perverzní telefonáty Jitce. :D A doporučuji na youtube zhlédnout kanál carymaryfucka :D Edit: Tak kanál carymaryfuckovi YouTube zrušil, ale založil nový pod názvem Archivní vzpomínky. ()

Don82 odpad!

všechny recenze uživatele

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTĚNĚ! ŠTĚNĚ! ŠTĚNĚ! ŠTĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚ! Člověk jménem CaryMaryFuck nahrál, sestříhal a dal na YouTube klenot televizní zvrácenosti. Díky němu můžeme obdivovat výkony "profesionálů" EZO.TV kteří se při živém vysílání dostávají do jiných dimenzí jsoucna, "věští" budoucnost, sází jednu perlu české mluvnice za druhou a nakonec vám ještě tvrdí, že to všechno je pro vaše dobro a že oni to myslí vážně a jsou tu jen pro vás. EZO.TV je především hodně dobře promyšlený obchodní model který sází na manipulaci s lidmi. Na druhou stranu díky některým volajícím kteří buď nevědomky a nebo záměrně dělají v televizi opravdu prvotřídní show plnou ultra speciálního humoru pro fanšmejkry. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tohle může někdo myslet vážné pochopí snad jen Vesmírní lidé a jehovisté. Ostatním zůstávám rozum stát a tupý výraz jak je něco takového možné pustit do televize. Jistě přiznám, že videa Plamínka jsou úsměvná :) ale stejně tak zároveň i smutná. Celý pořad tak sám o sobě je jeden z největších sranců a ždímačka peněz pro naivní lidi. Ještě k tomu nulová forma. Nic víc. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)
  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)

Reklama

Reklama